Champions League: Shakhtar Donetsk – Borussia Dortmund

I kväll har vi ett mycket spännande möte när Borussia Dortmund gästar Shakhtar Donetsk i den andra åttondelsfinalen för dagens i Champions League. Och tittar man på oddsen väntas det bli ett oerhört jämnt möte.

Matchstart: 20:45
TV: Viasat Sport
Livestream: Viaplay
Odds (1-X-2): 2,75 – 3,20 – 2,60 (William Hill)

Mötet mellan Shakhtar Donetsk och Borussia Dortmund kanske inte smäller lika högt som kvällens andra åttondelsfinal i Champions League, mellan Real Madrid och Manchester United, men det ska bli oerhört spännande att se vem av dessa två uppstickare som tar hand om taktpinnen i det första mötet av två.

Båda dessa två lagen överraskade i gruppspelet. Borussia Dortmund med att vinna gruppen före Ajax, Real Madrid och Manchester City och Shakhtar genom att skicka ut Champions League-mästarna Chelsea.

Ett stort avbräck för Shakhtar är att man inte längre har brasilianaren Willian, en av deras bästa spelare, till sitt förfogande då han lämnade klubben i januarifönstret. Dock har man fortfarande många offensiva spelare att tillgå, som Luiz Adriano och Eduardo, men självklart kommer Willian att saknas.

Dortmund knapp favorit om man kollar på oddsen

I kvällens möte på Shakhtars hemmaplan, i Ukraina, väntas det bli oerhört jämn med en liten fördel till Dortmund om man kollar på oddsen från William Hill. Ett spel på Dortmund som vinnare ger 2,60 gånger pengarna och oddset 2,75 gånger pengarna om Shakhtar tar hem det första mötet i denna åttondelsfinal.

Fler odds hittar du nedan.