Champions League: storlagen är favoriter

Vi har två intressant möten i Champions League ikväll. Favoriterna Inter och Bayern München ligger både under efter det första bortamötet men på hemmaplan är storlagen favoriter att ta revansch. Kola in de senaste oddsen från spelbolaget Unibet.

20:45 Inter – Marseille

Av storlagen så är det Inter som ligger risigast till idag. Marseille är ingen lag som man vinner mot i en handvändning och trots bortaplan så kan laget skrälla, kolla bara på gruppspelet där Marseille kryssade mot Arsenal borta och förlorade med uddamålet hemma. Inter har en tuff säsong i ryggen och ligger endast på en sjunde plats i Serie A. Laget har också en sviktande formkurva där man förlorade mot Marseille borta med 0-1 i det första mötet samt att man har förlorat de tre senaste matcherna. Dock tror Unibet på en vinst till hemmalaget Inter till 1,90 gånger pengarna.

1-X-2
1,90 – 3,50 – 4,20

1-2
2,55 – 1,52

20:45 Bayern München – Basel

Bayern Munchen var illa ute flera gånger i bortamötet med Basel senast och till slut så straffade Basels Valentin Stocker Bayern med ett mål med endast fyra minuter kvar. Under det första mötet var Basels anfallare Marco Streller ett ständigt hot mot Bayerns backlinje. På hemmaplan lär Bayern vara otroligt taggade, och de har varit bra under säsongen på hemmaplan. Spelbolaget Unibet tror också på en enkel seger till Tyskarna till låga 1,18 gånger pengarna.

1-X-2
1,18 – 7,50 – 15,00

1-2
1,40 – 3,00