Chelsea knapp favorit i FA-cupfinalen

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Ikväll har vi en spännande final att se fram emot i FA-cupen mellan Chelsea och Liverpool. Två lag som jagar titlar och kollar man på oddsen så väntas det bli en jämn match.

Matchstart: 18:15
TV: Viasat

Det har inte gått bra för Liverpools i Premier League denna säsong, trots värvningar som Luis Suarez och Andy Carroll. Den enda riktiga framgången är vinsten i Carling Cup och för att säsongen ska anses som någorlunda okej är ytterligare en cupvinst en nödvändighet.

Chelsea har fortfarande chans att nå en framstående placering i Premier League, men då måste mycket gå deras väg i de två kommande omgångarna. Dessutom lyckades Chelsea med vad de flesta trodde var omöjligt att slå Barcelona och ta plats i Champions League-finalen som spelas den 19:e maj mot Bayern München. Dock vore en vinst ikväll en bra början och kommer att stärka lagets självförtroende inför de avslutande omgångarna.

Knapp fördel för Chelsea

Matchstart är klockan 18:15 ikväll och spelbolaget Unibet ger jämna odds och 2,50 gånger pengarna om hemmalaget Chesea vinner och 2,90 om Liverpool vinner.

< ?php $bet_obj_array = array(54542); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?>

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 5 maj, 2012