Chelsea knapp favorit i FA-cupfinalen

Ikväll har vi en spännande final att se fram emot i FA-cupen mellan Chelsea och Liverpool. Två lag som jagar titlar och kollar man på oddsen så väntas det bli en jämn match.

Matchstart: 18:15
TV: Viasat

Det har inte gått bra för Liverpools i Premier League denna säsong, trots värvningar som Luis Suarez och Andy Carroll. Den enda riktiga framgången är vinsten i Carling Cup och för att säsongen ska anses som någorlunda okej är ytterligare en cupvinst en nödvändighet.

Chelsea har fortfarande chans att nå en framstående placering i Premier League, men då måste mycket gå deras väg i de två kommande omgångarna. Dessutom lyckades Chelsea med vad de flesta trodde var omöjligt att slå Barcelona och ta plats i Champions League-finalen som spelas den 19:e maj mot Bayern München. Dock vore en vinst ikväll en bra början och kommer att stärka lagets självförtroende inför de avslutande omgångarna.

Knapp fördel för Chelsea

Matchstart är klockan 18:15 ikväll och spelbolaget Unibet ger jämna odds och 2,50 gånger pengarna om hemmalaget Chesea vinner och 2,90 om Liverpool vinner.

< ?php $bet_obj_array = array(54542); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?>