Chelsea vs Liverpool vem tar chansen?

Idag, söndag, kommer det att bli ett hett möte mellan Chelsea och Liverpool. Fernando Torres sägs göra sin debut mot sin gamla klubb. Samtidigt som Liverpool har nyförvärven Luis Suárez samt Andy Carroll som vill bevisa att Torres inte är saknad i Liverpool.

Liverpool har gått trögt den här säsongen, men det är ett storlag som kan slå alla lag i premier league. Liverpool kommer direkt från en vinst mot Stokes och nyförvärvet Suárez fick en smakstart och gjorde mål. När Liverpool tog emot Chelsea hemma senast, så besegrades Chelsea med 2-0. Men det är en annan sak att komma till Stamford Bridge i ett bortamöte mot Chelsea.

Hur ser formen ut?

Liverpool gick inte så bra i början av säsongen men de har de börjat att återhämtat sig sakta men säkert. Däremot var Chelsea dominanta i inledningen av ligan, men tappade lite och ligger nu på en 4:e plats i ligan. Liverpool har tre vinster och en oavgjord på de senaste fyra matcherna. Chelsea har också en bra form med tre vinster de tre senaste matcherna. Men statistiken talar sitt klara språk och Chelsea har flest vinster, historiskt sett, i mötena med Liverpool. Chelsea har en bred marginal, hela 12 vinster mot Liverpools 3 vinster.

Vilket lag är favorit?

Chelsea har hemmaplan och är storfavoriter i denna match. Det bästa oddsen på Chelsea är 1,64 hos :titanbet: och på Liverpool 5,80 hos :bet24:. Bästa oddset för ett oavgjort resultat ligger på 3,99 hos :betfair:.

Kolla även in specialoddsen kring Torres debut.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 6 februari, 2011