CL varningar befogade – ikväll vinner Linköping

Werder Bremen klarade en poäng i svenskmötet i Milano mellan Ibrahimovic och Rosenberg. Ikväll tror vi mycket på ett formstarkt Linköping.

Inter såg ut att ha kontroll på matchen mot Werder Bremen på San Siro under onsdagskvällen. Maicon gjorde elegant 1-0 för italienarna tidigt, men Bremen jobbade sig in i matchen och kvitterade rättvist genom Claudio Pizarro i den andra halvleken.

Zlatan Ibrahimovic och Markus Rosenberg var båda pigga men ingen av dem noterades i målprotokollet. I samma grupp fortsätter sensationslaget Anorthosis från Cypern att övertyga. 0-0 i Bremen följdes upp av 3-1 i prestigemötet mot Panathinaikos.

Vårt drag att spela på Atletico Madrid visade sig också lyckat under onsdagen. Spanjorerna vann med 2-1 hemma mot Marseille efter att Kun Aguero och Raul Garcia målat.

Kvällen bjuder på Uefacupen, Allsvenskan och Elitserien

Ikväll finns flera intressanta spelobjekt, både här hemma i Sverige och i Europa. Vi börjar med det senare då det ikväll ska avgöras vilka lag som tar sig in i Uefacupens gruppspel. Flera av matcherna är luriga då vissa lag kommer spela på resultatet från den första matchen men några spel tror vi extra mycket på.

Kalmar FF går vidare efter succén nere i Holland. Feyenoord har det fortsatt tungt, men då oavgjort räcker vågar vi inte spela på seger för Kalmar. Däremot lockar oddset 1.58 hos :betsson: på att Kalmar går vidare.

I övrigt tror vi på segrar för Spartak Moskva – 1,50 hos :expekt:, Dinamo Bukarest – 1,73 hos :bet365: och Sparta Prag – 1,93 hos :centrebet:.

Här hemma känns krysset på Djurgården – IFK Norrköping i Allsvenskan som ett bra spel med ett lite högre odds. Dessutom tror vi att Linköping slår Djurgården hemma i Cloetta Center.

Champions League – Tabell och Spelschema