Linköping – Djurgården 30/10, odds, speltips, livestream

Linköping
vs
Djurgården
2018-10-30 19:00 SHL
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Linköping – Djurgården
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-10-03 15:37:07. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchstart 10-30-2018 19:00

Linköping gästas av Djurgården i SHL den 30 oktober med matchstart klockan 19:00.

Speltips Linköping - Djurgården

 Är du intresserad av att spela, missa inte de bettingtips vi plockar fram på de matcher vi tycker är extra intressanta. Det kostar inget att ta del av våra speltips på Linköping-Djurgården eller någon annan match. Vi publicerar dagligen speltips om du är ute efter att lägga ett bet på på andra möten än Linköping-Djurgården.

Linköping är favorit om vi kikar på oddsen och spelbolaget SuperLenny ger just nu det bästa oddset till 1.65 gånger pengarna. Tror du ändå att Djurgården utgår med seger i detta möte, även fast spelbolagens oddssättare säger annorlunda, så betta då hos spelbolaget SuperLenny som ger dig det mest fördelaktiga oddset 3.35 gånger din insats.

Använd BetOmaten för att betta på de bästa oddsen

Vårt verktyg BetOmaten är ett ypperlig tjänst som du kan använda för att betta på Linköping - Djurgården. Den fungerar som en oddskorg dit du kan lägga in odds för att kalkylera vart du får bästa avkastning på din insats. Tryck helt enkelt på för att lägga till de bästa oddsen i din oddskorg.

Jämför oddsen på Linköping - Djurgården

Vi hämtar in odds från alla de stora spelbolagen och jämför oddsen i listan nedan för olika bettyper.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i SHL

Linköping har ett målsnitt på 4,33 gjorda mål per hemmamatch i SHL. På hemmaplan har Linköping släppt in 1,50 mål i genomsnitt denna säsongen i SHL.

Djurgården har ett facit med 4,00 gjorda bortamål i SHL på de 5 bortamatcher man spelat under säsongen. Djurgården har på de 5 bortamatcher man spelat i SHL släppt in 9 mål och har ett snitt på 1,80 insläppta mål per match.

Totalt har Linköping producerat 29 mål i SHL under säsongen som har gått. På de 9 matcher laget spelat så har Linköping ett snitt på 3,22 gjorda mål per match. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Linköping ett snitt på 1,67 insläppta mål per match, på de 9 matcher som spelats.

Bortalaget Djurgården har under säsongen i SHL totalt gjort 37 mål i de 9 matcher som man har spelat. Det innebär att Djurgården har ett snitt på 4,11 gjorda mål i varje match. Totalt under säsongen i ligan så har Djurgården, på 9 spelade matcher, släppt in 2,00 mål i snitt per match.