Coppa Italia: Inter – Palermo

Den europeiska fotbollssäsongen en är inte över än. De flesta ligorna och cuperna är avslutade, men en viktig match ska spelas och det är den mellan Inter och Palermo i finalen i Coppa Italia. Vi ger dig de bästa oddsen från alla spelbolagen.

Inter har haft en mycket tung säsong, både i Europa men även i ligan. I fjol vann Inter trippeln det vill säga Champions League, Serie A och Coppa Italia, men framgångarna har lyst med sin frånvaro denna säsong. Men nu har de chans att vinna en titel i alla fall.

Palermo lyckades, överraskande nog, slå Milan i semifinalen och ta sig till finalen mot ett stjärnspäckat Inter. En spelar som har stått för mycket av Palermos framgångar är Javier Pastore, som nu jagas av alla storklubbarna i Europa.

Matchstart är klockan 19:45 och du kan se Inter mot Palermo live med Viaplay.se.

Föga förvånande är Inter stora favoriter, precis som Milan var, och bästa oddset hittar du hos :unibet:, :bwin: och :betway: till 1.75 gånger pengarna. För ett nederlagstippat Palermo hittar du det bästa oddset hos :nordicbet: till 5.10. Ett oavgjort ger, efter full tid, 3.55 gånger pengarna hos :nordicbet:.