Coppa Italia: Inter – Palermo

Den europeiska fotbollssäsongen en är inte över än. De flesta ligorna och cuperna är avslutade, men en viktig match ska spelas och det är den mellan Inter och Palermo i finalen i Coppa Italia. Vi ger dig de bästa oddsen från alla spelbolagen.

Inter har haft en mycket tung säsong, både i Europa men även i ligan. I fjol vann Inter trippeln det vill säga Champions League, Serie A och Coppa Italia, men framgångarna har lyst med sin frånvaro denna säsong. Men nu har de chans att vinna en titel i alla fall.

Palermo lyckades, överraskande nog, slå Milan i semifinalen och ta sig till finalen mot ett stjärnspäckat Inter. En spelar som har stått för mycket av Palermos framgångar är Javier Pastore, som nu jagas av alla storklubbarna i Europa.

Matchstart är klockan 19:45 och du kan se Inter mot Palermo live med Viaplay.se.

Föga förvånande är Inter stora favoriter, precis som Milan var, och bästa oddset hittar du hos :unibet:, :bwin: och :betway: till 1.75 gånger pengarna. För ett nederlagstippat Palermo hittar du det bästa oddset hos :nordicbet: till 5.10. Ett oavgjort ger, efter full tid, 3.55 gånger pengarna hos :nordicbet:.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 29 maj, 2011