Cypern favorit inför Eurovision-finalen 2018

  • 1000 kr gratisspel
  • Minsta odds: 1.80
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Oddsen på Eurovision-finalen 2018

Efter de två semifinalerna har Cyperns bidrag seglat upp som favorit hos Unibet att vinna lördagens final i Eurovision Song Contest. Oddset på Sveriges bidrag med Benjamin Ingrosso är fortsatt högt.

Spänningen stiger inför morgondagen final av Eurovision. Även om spelbolagen har plockat fram sina favoriter så känns årets tävling mycket oviss. Detta talar inte minst oddsen inför och efter de två semifinalerna.

Före semifinalerna så höll Unibet Israel som favorit till oddset 2,75 men efter semifinalerna så är det istället Cypern som är spelbolagets nya favorit till oddset 2,25. Israel är dock fortsatt med i toppen hos Unibet men spelas nu till oddset 4,50.

Ett bidrag som seglat upp högt upp på Unibets vinnarlista är Litauen som nu är tredjehandsfavorit, tillsammans med Frankrike, till oddset 15,00. Ett bet på Litauen gav tidigare i veckan hela 101,00 gånger pengarna.

Ett bidrag som gått motsatt väg som Litauen är Tjeckien som tidigare spelades till 15,00 gånger pengarna ger nu hela 51,00 gånger pengarna hos Unibet.

Även Norges bidrag, med den tidigare storvinnaren Alexander Rybak, har halkat ned hos Unibet och ett bet på bidraget som vinnare på lördag ger nu 21,00 gånger pengarna. Före semifinalerna så gav ett bet på Norge relativt låga 7,00 gånger pengarna och var då Unibets andrahandsfavorit.

Sveriges bidrag med Benjamin Ingrosso ligger jämte Norge i Unibets lista och spelas nu till oddset 21,00 gånger pengarna, ett något lägre odds än tidigare.

Kolla in vinnaroddsen på finalen i Eurovision här

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 11 maj, 2018