De svenska lagen är favoriter i EL-returen

Trots att OS-fotbollen är igång så fortsätter kvalet till Europa League och kampen för Elfsborg, Kalmar och AIK om en plats i gruppspelet. Idag spelas returmötet i den andra kvalomgången och det är bara Kalmar som har ett gynsamt utgångsläge.

Även fast det första mötet inte gick som förväntat för AIK och Elfsborg så är båda favoriter i kväll. Se nedan för hur de allsvenska lagen spelar i kväll och med resultaten från de första mötena i den andra kvalomgången av Europa League.

18:00 IF Elfsborg – Dacia (0-1)
19:00 Kalmar FF – Osijek (3-1)
21:15 FH – AIK (1-1)

Här är listan och oddsen för fler matcher i Europa League-kvalet

18:00 IF Elfsborg – Dacia

Redan nu är det klart att vinnaren mellan Dacia och Elfsborg kommer att få möta AC Horsens. Dock ligger Elfsborg under med ett mål efter bortamötet i Moldavien. Ytterligare ett insläppt mål betyder att Elfsborg måster gör tre för att gå vidare till den tredje kvalrundan. Elfsborg är klar favorit i kvällens möte till låga 1,33 hos Redbet. Men frågan är hur många mål blir det och kommer de att räcka för ett avancemang?

< ?php $bet_obj_array = array(56934); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?>

19:00 Kalmar FF – Osijek

Kalmar FF vann 3-1 i bortamatchen med Osijek och spelar idag hemma. Det betyder att ett avancemang till nästa omgång borde vara i hamn, om man kollar på oddsen från spelbolagen. Redbet ger 1,55 gånger pengarna om Kalmar vinner vilket gör dem till stor favorit. Och med två bortamål så borde de klara av att hålla undan för Osijek.

< ?php $bet_obj_array = array(56936); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?>

21:15 FH Hafnarfjördur – AIK

AIK var stor favorit i hemmamötet mot Isländska FH Hafnarfjördur men trots det blev det ?bara? 1-1. Det betyder att Hafnarfjördur har fördel av bortamål vilket betyder att AIK måste gå framåt och producera minst ett mål för att säkra avancemang till nästa omgång. En uppgift som Redbet tror de klarar av till 1,82 gånger pengarna.

< ?php $bet_obj_array = array(56949); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?>