Del Piero sänkte Real

Visst kom det nya skrällar under onsdagens Champions League. Varningarna på United, Villarreal och Juventus visade sig vara befogade. Ikväll kollar vi in Uefacupen.

Vi börjar med de två oavgjorda matcherna i grupp E. Spelbolagen höll Manchester U och Villarreal som favoriter, men några säkra spel kändes de inte som på förhand.

Precis som vi anade gjorde bägge klubbarna precis vad som krävdes för att behålla det trygga avståndet ned till Celtic och Ålborg. De oavgjord resultatet säkrade i praktiken vidare avancemang.

Onsdagens höjdpunkt var annars mötet i Madrid, mellan Real och Juventus. Stor segerorganisatör var Alessandro Del Piero som med sin två mål gav Juve segern.

Juventus lär vinna gruppen medan Real och Zenit, som bortaslog BATE, gör upp om andraplatsen.

I grupp F tog Lyon och Bayern München ett stort kliv mot vidare avancemang. Lyon besegrade Steaua Bukarest och Bayern fick 1-1 i Florens.

Störst dramatik är det i grupp G där Arsenal, Porto och Dynamo Kiev slåss om två platser. Arsenal missade chansen att rycka igår då man inte fick hål på Fenerbache.

Här hittar du alla tabeller och spelschemat/resultat i Champions League

CSKA Moskva, Sevilla och Aston Villa bra spel
Om vi istället riktar blickarna mot kvällens matcher i Uefacupen hittar vi ett par intressanta spel. Ett sådant är CSKA Moskva – 2,40 hos :canbet: – borta mot Feyenoord. Ryssarna har ett starkare lag och Feyenoord är inte alls vad man en gång varit.

Andra spel med fina odds är Sevilla – 2,30 hos :888sport: – borta mot Standard Liege och Aston Villa – 2,40 hos :Expekt: – i Tjeckien där man möter Slavia Prag.

Skribent: Johan

Skriven den 6 november, 2008