Du har väl inte glömt att anmäla dig till Tips-SM 2013?

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert

På lördag så är det dags för den första omgången av Svenska Spels Tip-SM 2013. Är du med och tippar kan du vinna upp till 250 000 kr, VM-kvalbiljetter, Premier League-resor mm.

I Tips-SM kan du vara med och tävla om fina priser både individuellt och i lag. Det gäller som alltid att varje vecka under sex veckor, med start nu på lördag, att tippa så bra som möjligt på stryktipset. För att vara med och tävla anmäler du dig på Svenska Spels webbplats och sedan tippar en 64-raderas kupong på veckans stryktipset rad. Skulle du tippa mer än en rad per vecka så det ditt sämsta kupong som räknas in, därmed bör man hålla sig till endast en rad.

Förutom de fina priserna som finns i potten behåller du självklart allt du eller ni vinner under dessa sex veckor. Det innebär att ni är varje vecka med och spelar om de 10 miljonerna som ligger och väntar på den som ensam får 13 rätt på sin kupong.

Sista anmälningsdag till Tips-SM 2013 är 2:a mars.

Läs mer om Tips-SM

Anmäl dig till tävlingen hos Svenska Spel eller skapa ett konto

Veckans rad

Arsenal – Aston Villa
Norwich – Everton
Queens Park Rangers – Man Utd
Reading – Wigan
West Bromwich – Sunderland
Blackburn – Leeds
Blackpool – Leicester
Bolton – Hull
Brighton – Burnley
Bristol City – Barnsley
Charlton – Nottingham
Huddersfield – Ipswich
Peterborough – Birmingham

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 18 februari, 2013