Tips-SM 2013 hos Svenska Spel

Svenska Spels Tips-SM 2012Den 23:e februari är det dags för en årliga tävlingen ?Tips-SM? hos Svenska Spel. Som tidigare år så gäller det att varje vecka under sex veckor att tippa en 64-raders kupong av stryktipset, med sex halvgarderingar, och få så många rätt som möjligt varje vecka.

Tävlingen kommer att pågå till och med den 30:e mars, till och med vecka 13, och när tävlingen är över så räknas din eller eran sämsta vecka bort, detta gäller både lagtävlingen och den individuella tävlingen. Det innebär att en av de sex veckorna inte räknas med i den totala poängställningen, så att en dålig vecka inte förstöra hela tävlingen.

Det hjälper inte att tippa flera kuponger under respektive vecka utan då räknas den kupongen med det sämsta resultatet istället.

I lagtävlingen är det lite annorlundaskap från den individuella tävlingen där man bara har en kupong med sig per vecka. I lagtävlingen räknas istället alla poängen samman från veckans fyra bästa kuponger. Om ni är fem på ett lag så räknas därmed den sämsta kupongen bort, vilket är en stor fördel än om man bara är fyra på ett lag.

Tips-SM 2013 kommer som tidigare nämnt att dra igång lördagen den 23:e februari, men missar du första veckan är det ingen fara. Du kan fortfarande vara med och tävla och sista anmälningsdagen är den 2:a mars.

Resultaten och hur det går för dig eller ditt lag kan ni följa på Svenska Spels webbplats.

De som går vidare till den slutliga finalen och får ta del av prispotten kommer att får vara med i en kunskapstävling i Stockholm den 17:e april. Detta gäller både om du tävla i lag eller ensam.

Gå till Svenska Spel för att vara med i Tips-SM

Priserna för Tips-SM 2013

I prispotten för Tips-SM 2013 finns en massa fina priserna som biljetter till Premier League och VM-kvalet samt att du kan vinna kontanter upp till 250 000 kronor. Priserna skiljer sig om du tävlar i ett lag eller ensam. Se nedan för priserna för respektive tävling.

Men det är inte bara priserna i Tip-SM som du kan ta del av. Självklart så behåller ni alla vinster för era kuponger, vilket innebär att ni även kan vinna upp till 10 miljoner kronor varje vecka vid 13 rätt.

Priser för den individuella tävlingen

1:a pris: 250 000 kronor samt resa, hotell och biljett till Premier League-premiären.
Värde ca 15 000 kronor.

2:a pris: 150 000 kronor samt resa, hotell och biljett till Premier League-premiären.
Värde ca 15 000 kronor.

3:e pris: 100 000 kronor samt resa, hotell och biljett till Premier League-premiären.
Värde ca 15 000 kronor.

4:e pris: Resa, hotell och biljett till Premier League-premiären.
Värde ca 15 000 kronor.

5:e pris: Resa, hotell och biljett till Premier League-premiären.
Värde ca 15 000 kronor

Priser för lagtävlingen

1:a pris: 50 000 kronor per person samt resa, hotell och biljett till Premier League-premiären.
Värde ca 15 000 kronor.

2:a pris: 20 000 kronor per person.

3:e pris: 10 000 kronor per person.

4:e pris: VM-kvalbiljetter till hela laget till valfri hemmalandskamp.
Värde ca 500 kronor/st.

5:e pris: VM-kvalbiljetter till hela laget till valfri hemmalandskamp.
Värde ca 500 kronor/st.

Gå till Svenska Spel för att vara med i Tips-SM