Växjö Lakers – Frölunda 19/1, odds, live stream, speltips

Växjö Lakers
vs
Frölunda
2019-01-19 18:00 SHL
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Växjö Lakers – Frölunda
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-10-04 20:39:20. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Nedsläpp 01-19-2019 18:00

Växjö Lakers möter Frölunda med start 18:00 den 19/1 i SHL.

Växjö Lakers - Frölunda speltips

 Missa inte de bettingtips vi tar fram på utvalda matcher. De speltips våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de lägger sina spel på ex vårt speltips på Växjö Lakers-Frölunda eller annan match. Speltips på andra matcher än Växjö Lakers-Frölunda hittar du i menyn under ”speltips”.

Kikar vi på oddsen från spelbolagen så är Växjö Lakers favorit att utgå med seger och vill du betta till det högsta oddset så gör du det hos SuperLenny till 1.85 gånger pengarna. Tror du att Frölunda vinner matchen, trots att spelbolagen favoriserar Växjö Lakers, så ger SuperLenny det högsta oddset till 3.55 gånger pengarna.

Växjö Lakers vann senast lagen möttes

Växjö Lakers vann den senaste matchen, den 4 oktober, i SHL med 1-0 mot Frölunda.

Maxa dina vinster med BetOmaten

Förbättra dina chanser att vinna så mycket som möjligt genom att använda vårt verktyg BetOmaten, för att kombinera odds från flera spelbolag. För att lägga in ett spel i BetOmaten så trycker du på .

Jämför oddsen nedan

Om du vill betta på Växjö Lakers - Frölunda så kan du jämföra oddsen nedan från spelbolagen för att hitta de bästa oddsen på olika speltyper som spelbolagen erbjuder.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i SHL

Växjö Lakers har ett målsnitt på 0,80 gjorda mål per hemmamatch i SHL. I SHL har Växjö Lakers släppt in 8 mål på hemmaplan denna säsongen.

På bortaplan har Frölunda denna säsong ett facit med 15 gjorda mål på 6 spelade matcher. Frölunda har på bortaplan släppt in 11 mål i SHL. På de 6 bortamatcher som Frölunda spelat så har man ett genomsnitt på 1,83 insläppta mål.

Per match har Växjö Lakers ett snitt på 1,50 gjorda mål, på de 10 matcher som spelats i SHL under säsongen som gått. Under den gångna säsongen har Växjö Lakers ett facit med 16 insläppta mål på de 10 matcher som spelats i ligan. I snitt har Växjö Lakers släppt in 1,60 mål per match.

Offensivt har Frölunda gjort 2,50 mål per match i SHL på de 10 matcher som spelats under säsongen. Under den gångna säsongen i ligan så har Frölunda släppt in totalt 22 mål. Detta innebär att Frölunda har ett målsnitt på 2,20 insläppta mål totalt under de 10 matcher som spelats under säsongen i SHL.