Växjö Lakers – Örebro 28/11, odds, live stream, speltips

2018-11-28 19:00 SHL
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Växjö Lakers – Örebro
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 11-28-2018 19:00

Växjö Lakers gästas av Örebro i SHL den 28 november med nedsläpp klockan 19:00.

Speltips Växjö Lakers – Örebro

 Är du intresserad av att spela, missa inte de speltips vi plockar fram på de matcher vi tycker är extra intressanta. Det kostar inget att ta del av våra rekar på Växjö Lakers-Örebro eller någon annan match. Speltips på andra matcher än Växjö Lakers-Örebro hittar du i menyn under ”speltips”.

är favorit i mötet om vi jämför oddsen från spelbolagen och just nu hittar du det mest fördelaktiga oddset hos till oddset . Tror du att vinner matchen, trots att spelbolagen favoriserar , så ger det högsta oddset till gånger pengarna.

Maxa dina vinster med BetOmaten

Är du intresserad av att betta på denna match och även fler matcher så kan du med fördel använda vårt verktyg BetOmaten. Tryck på för att lägga till ett odds och för att kombinera odds från flera spelbolag.

Jämför oddsen på Växjö Lakers – Örebro

Vi listar de bästa oddsen på Växjö Lakers – Örebro nedan så att du själv kan jämföra vilket spelbolag du bör välja för att vinna så mycket som möjligt på de pengar du satsar.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i SHL

På hemmaplan har Växjö Lakers gjort 4 mål i SHL, vilket innebär att Växjö Lakers har ett snitt på 0,80 gjorda mål per match. Under säsongen som har gått har Växjö Lakers släppt in totalt 8 mål på 5 matcher som laget spelat på hemmaplan i SHL, det innebär att Växjö Lakers släppt in 1,60 mål per match i snitt.

Örebro har ett facit med 2,17 gjorda bortamål i SHL på de 6 bortamatcher man spelat under säsongen. Örebro har å sin sida ett bortafacit med 14 insläppta mål under säsongen i SHL.

Totalt har Växjö Lakers producerat 15 mål i SHL under säsongen som har gått. På de 10 matcher laget spelat så har Växjö Lakers ett snitt på 1,50 gjorda mål per match. Växjö Lakers har under säsongen släppt in totalt 16 mål i ligan på de 10 matcher som spelats.

Örebro har ett facit denna säsongen i SHL med 22 gjorda mål. På de 10 matcher som Örebro har spelat så har man ett snitt på 2,20 producerade mål framåt per match. Under den gångna säsongen i ligan så har Örebro släppt in totalt 35 mål. Detta innebär att Örebro har ett målsnitt på 3,50 insläppta mål totalt under de 10 matcher som spelats under säsongen i SHL.