Örebro – Luleå 12/1, odds, speltips, livestream

Örebro
vs
Luleå
2019-01-12 15:15 SHL
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Örebro – Luleå
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2019-01-12 15:15

Örebro gästas av Luleå i SHL den 12 januari med nedsläpp klockan 15:15.

Speltips Örebro – Luleå

 Missa inte de speltips vi tar fram på utvalda matcher. Speltips du kan ta del av när du ska lägga ett bet på Örebro-Luleå eller andra matcher, utan att det kostar dig en krona. Rekar på andra matcher än Örebro-Luleå hittar du i menyn under ”speltips”.

Jämför vi oddsen från spelbolagen så talar de för en seger till . Är du intresserad av att betta på så ger det mest fördelaktiga bettet till gånger pengarna. Tror du ändå att utgår med seger i detta möte, även fast spelbolagens oddssättare säger annorlunda, så betta då hos spelbolaget som ger dig det mest fördelaktiga oddset gånger din insats.

Luleå vann senast över Örebro

I SHL möttes Örebro och Luleå tidigare under säsongen, den 22/11, och då var det Luleå som utgick med seger med resultatet 3 mål mot 2.

Maxa dina vinster med BetOmaten

Förbättra dina chanser att vinna så mycket som möjligt genom att använda vårt verktyg BetOmaten, för att kombinera odds från flera spelbolag. För att lägga in ett spel i BetOmaten så trycker du på .

Jämför oddsen på Örebro – Luleå

Vi listar de bästa oddsen på Örebro – Luleå nedan så att du själv kan jämföra vilket spelbolag du bör välja för att vinna så mycket som möjligt på de pengar du satsar.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i SHL

Örebro har gjort 34 mål totalt hemma denna säsong i SHL, ett snitt på 2,83 mål/match.  På de 12 hemmamatcher som Örebro spelat denna säsong så har man släppt in 38 mål totalt och per match blir det 3,17 mål i snitt.

På bortaplan har Luleå denna säsong ett facit med 29 gjorda mål på 12 spelade matcher. Luleå har å sin sida ett bortafacit med 25 insläppta mål under säsongen i SHL.

Totalt har Örebro producerat 57 mål i SHL under säsongen som har gått. På de 24 matcher laget spelat så har Örebro ett snitt på 2,38 gjorda mål per match. Örebro har denna säsongen släppt in totalt 68 mål i ligan. Det innebär att på de 24 matcher som spelats så har Örebro 2,83 insläppta mål per match.

Bortalaget Luleå har under säsongen i SHL totalt gjort 62 mål i de 24 matcher som man har spelat. Det innebär att Luleå har ett snitt på 2,58 gjorda mål i varje match. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Luleå släppt in 1,92 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 24 matcher som har spelats.