Luleå – Örebro 10/1, odds, livestream, speltips

Luleå
vs
Örebro
2019-01-10 19:00 SHL
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Luleå – Örebro
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus

Oddsen uppdaterades 2018-09-20 19:02:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Nedsläpp 01-10-2019 19:00

Örebro gästar Luleå torsdagen den 10/1 med matchstart klockan 19:00.

Speltips Luleå - Örebro

 Är du intresserad av att spela, missa inte de speltips vi plockar fram på de matcher vi tycker är extra intressanta. De speltips våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de ska satsar på ex vårt speltips på Luleå-Örebro eller annan match. Är du intresserad av speltips på andra matcher än Luleå-Örebro så kolla in vår sida med speltips som du hittar i menyn.

Kikar vi på oddsen från spelbolagen så är Luleå favorit att utgå med seger och vill du betta till det högsta oddset så gör du det hos bwin till 1.75 gånger pengarna. Är du intresserad av att betta på Örebro, som är nederlagstippade av spelbolagen, så gör du det med fördel hos bwin som ger dig det högsta oddset 3.80 gånger pengarna.

Spela på de bästa oddsen med BetOmaten

Är du intresserad av att betta på denna match och även fler matcher så kan du med fördel använda vårt verktyg BetOmaten. Tryck på för att lägga till ett odds och för att kombinera odds från flera spelbolag.

Jämför oddsen på Luleå - Örebro

Nedan listar vi oddsen på olika bettyper från flera spelbolag så att du själv kan jämföra hos vilket spelbolag du hittar de bästa oddsen och kan spela på mötet mellan Luleå och Örebro.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i SHL

Luleå har gjort 19 mål totalt hemma denna säsong i SHL, ett snitt på 2,71 mål/match.  Luleå har totalt släppt in 14 mål på hemmaplan under säsongen som har gått i SHL. På de 7 hemmamatcherna så har Luleå därmed ett snitt på 2,00 insläppta mål per match.

Örebro har ett facit med 2,17 gjorda bortamål i SHL på de 6 bortamatcher man spelat under säsongen. Örebro har å sin sida ett bortafacit med 14 insläppta mål under säsongen i SHL.

Per match har Luleå ett snitt på 2,64 gjorda mål, på de 11 matcher som spelats i SHL under säsongen som gått. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Luleå ett snitt på 2,09 insläppta mål per match, på de 11 matcher som spelats.

Örebro har ett facit denna säsongen i SHL med 22 gjorda mål. På de 10 matcher som Örebro har spelat så har man ett snitt på 2,20 producerade mål framåt per match. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Örebro släppt in 3,50 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 10 matcher som har spelats.