Luleå – Djurgården 8/12, odds, livestream, speltips

Luleå
vs
Djurgården
2018-12-08 18:00 SHL
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Luleå – Djurgården
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-09-16 12:27:30. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Nedsläpp 12-08-2018 18:00

Den 8/12 kommer Luleå att möta Djurgården. En match som spelas i SHL och som drar igång vid klockan 18:00.

Speltips Luleå - Djurgården

 Missa inte de bettingtips vi tar fram på utvalda matcher. Bettingtips du kan ta del av när du ska lägga ett spel på Luleå-Djurgården eller andra matcher, utan att det kostar dig en krona. I menyn hittar du speltips på fler matcher förutom Luleå-Djurgården, bettingtips som vi publicerar dagligen.

Jämför vi oddsen från spelbolagen så talar de för en seger till Luleå. Är du intresserad av att betta på Luleå så ger SuperLenny det mest fördelaktiga bettet till 1.05 gånger pengarna. Är du intresserad av att betta på Djurgården, som är nederlagstippade av spelbolagen, så gör du det med fördel hos SuperLenny som ger dig det högsta oddset 18.00 gånger pengarna.

Maxa dina vinster med BetOmaten

Förbättra dina chanser att vinna så mycket som möjligt genom att använda vårt verktyg BetOmaten, för att kombinera odds från flera spelbolag. För att lägga in ett spel i BetOmaten så trycker du på .

Jämför oddsen på Luleå - Djurgården

Vi listar de bästa oddsen på Luleå - Djurgården nedan så att du själv kan jämföra vilket spelbolag du bör välja för att vinna så mycket som möjligt på de pengar du satsar.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i SHL

På hemmaplan har Luleå gjort 19 mål i SHL, vilket innebär att Luleå har ett snitt på 2,71 gjorda mål per match. På hemmaplan har Luleå släppt in 2,00 mål i genomsnitt denna säsongen i SHL.

Ser vi till antalet gjorda mål på bortaplan så har Djurgården 23 gjorda mål sammanlagt i de 6 bortamatcher man spelat. Bortalaget Djurgården har i genomsnitt släppt in 2,17 mål per bortamatch i SHL.

Under denna säsongen i SHL har Luleå gjort totalt 29 mål på 11 matcher man spelat, vilket ger ett målsnitt på 2,64 mål per match. Luleå har under säsongen släppt in totalt 23 mål i ligan på de 11 matcher som spelats.

Bortalaget Djurgården har under säsongen i SHL totalt gjort 40 mål i de 10 matcher som man har spelat. Det innebär att Djurgården har ett snitt på 4,00 gjorda mål i varje match. Djurgården har totalt spelat 10 matcher under säsongen och på dessa 10 matcher har man släppt in 22 mål, ett snitt på 2,20 insläppta mål per spelad match.