Frölunda – Djurgården 26/1, odds, stream, speltips

Frölunda
vs
Djurgården
2019-01-26 15:15 SHL
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Frölunda – Djurgården
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-09-15 15:15:38. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchstart 01-26-2019 15:15

Frölunda will be visited by Djurgården in SHL on the 26 januari for a match starting at 15:15.

Frölunda - Djurgården speltips

 På utvalda matcher har vi skrivit rekar som du kan ta del av. Speltips som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis bettar på vårt Frölunda-Djurgården speltips. Är du intresserad av speltips på andra matcher än Frölunda-Djurgården så kolla in vår sida med speltips som du hittar i menyn.

Är du intresserad av att betta på mötet mellan Frölunda och Djurgården så gör du det med fördel hos spelbolaget Bethard som ger det högsta oddset på favoriten Frölunda till det trevliga oddset 2.20 gånger pengarna. Tror du på en skräll i detta möte och att nederlagstippade Djurgården utgår med seger, trots att spelbolagen är försiktiga? Då bettar du med fördel hos Bethard som just nu ger det bästa och högsta oddset till 2.95 gånger pengarna.

Frölunda vann senast lagen möttes

Frölunda och Djurgården möttes tidigare under säsongen i SHL och det mötet slutade med en seger till Frölunda med 2 mål mot 1.

Spela på de bästa oddsen med BetOmaten

Vårt verktyg BetOmaten är ett ypperlig tjänst som du kan använda för att betta på Frölunda - Djurgården. Den fungerar som en oddskorg dit du kan lägga in odds för att kalkylera vart du får bästa avkastning på din insats. Tryck helt enkelt på för att lägga till de bästa oddsen i din oddskorg.

Jämför oddsen på Frölunda - Djurgården

Vi hämtar in odds från alla de stora spelbolagen och jämför oddsen i listan nedan för olika bettyper.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i SHL

På de 7 spelade hemmamatcherna under denna säsongen har Frölunda gjort totalt 19 mål, ett snitt på 2,71 gjorda mål per match. Frölunda har totalt släppt in 13 mål på hemmaplan under säsongen som har gått i SHL. På de 7 hemmamatcherna så har Frölunda därmed ett snitt på 1,86 insläppta mål per match.

Djurgården har ett facit med 3,86 gjorda bortamål i SHL på de 7 bortamatcher man spelat under säsongen. Djurgården har på bortaplan släppt in 16 mål i SHL. På de 7 bortamatcher som Djurgården spelat så har man ett genomsnitt på 2,29 insläppta mål.

Per match har Frölunda ett snitt på 2,69 gjorda mål, på de 16 matcher som spelats i SHL under säsongen som gått. Frölunda har under säsongen släppt in totalt 35 mål i ligan på de 16 matcher som spelats.

Bortalaget Djurgården har under säsongen i SHL totalt gjort 50 mål i de 15 matcher som man har spelat. Det innebär att Djurgården har ett snitt på 3,33 gjorda mål i varje match. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Djurgården släppt in 2,00 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 15 matcher som har spelats.