Malmö Redhawks – Djurgården 22/1, odds, speltips, live stream

Malmö Redhawks
vs
Djurgården
2019-01-22 19:00 SHL TV & live stream:
Bästa matchoddsen
1 3.15
X 2.50
2 2.70
Vinstchans
Odds för Malmö Redhawks – Djurgården
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
betway
Bonuserbjudande 1000 kr

Oddsen uppdaterades 2018-09-29 17:26:23. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Nedsläpp 2019-01-22 19:00

Matchstart mellan Malmö Redhawks - Djurgården är vid klockan 19:00 den 22/1. Se matchen i Sportkanalen.

Malmö Redhawks - Djurgården kan du se live stream

Vill du följa matchen mellan Malmö Redhawks - Djurgården live stream så kan du göra det hos C More Play .

Speltips Malmö Redhawks - Djurgården

Missa inte de bettingtips vi tar fram på utvalda matcher. De bettingtips våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de bettar på ex vårt speltips på Malmö Redhawks-Djurgården eller annan match. Kika in under vår sida om speltips för att spela på någon annan match än Malmö Redhawks-Djurgården.

Kikar vi på oddsen från spelbolagen så är Djurgården favorit att utgå med seger och vill du betta till det högsta oddset så gör du det hos betway till 2.70 gånger pengarna. Tror du att Malmö Redhawks vinner matchen, trots att spelbolagen favoriserar Djurgården, så ger betway det högsta oddset till 3.15 gånger pengarna.

Använd BetOmaten för att betta på de bästa oddsen

Är du intresserad av att betta på denna match och även fler matcher så kan du med fördel använda vårt verktyg BetOmaten. Tryck på för att lägga till ett odds och för att kombinera odds från flera spelbolag.

Oddsen på Malmö Redhawks - Djurgården jämför du nedan

Om du vill betta på Malmö Redhawks - Djurgården så kan du jämföra oddsen nedan från spelbolagen för att hitta de bästa oddsen på olika speltyper som spelbolagen erbjuder.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i SHL

Malmö Redhawks har ett målsnitt på 3,07 gjorda mål per hemmamatch i SHL. I SHL har Malmö Redhawks släppt in 29 mål på hemmaplan denna säsongen.

På bortaplan har Djurgården denna säsong ett facit med 46 gjorda mål på 15 spelade matcher. På bortaplan har Djurgården i genomsnitt släppt in 2,67 mål på de 15 bortamatcher man spelat.

Totalt har Malmö Redhawks producerat 77 mål i SHL under säsongen som har gått. På de 32 matcher laget spelat så har Malmö Redhawks ett snitt på 2,41 gjorda mål per match. Malmö Redhawks har under säsongen släppt in totalt 77 mål i ligan på de 32 matcher som spelats.

Djurgården har ett facit denna säsongen i SHL med 94 gjorda mål. På de 31 matcher som Djurgården har spelat så har man ett snitt på 3,03 producerade mål framåt per match. Totalt under säsongen i ligan så har Djurgården, på 31 spelade matcher, släppt in 2,35 mål i snitt per match.