Linköping – Luleå 7/3, odds, speltips, livestream

Linköping
vs
Luleå
2019-03-07 19:00 SHL
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Linköping – Luleå
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 03-07-2019 19:00

Linköping möter Luleå torsdagen den 7/3 i SHL med matchstart klockan 19:00

Linköping – Luleå speltips

 På vissa matcher plockar vi fram bettingtips som är fria att använda. Bettingtips du kan ta del av när du ska betta på Linköping-Luleå eller andra matcher, utan att det kostar dig en krona. Vi publicerar dagligen speltips om du är ute efter att spela på på andra möten än Linköping-Luleå.

är favorit om vi kikar på oddsen och spelbolaget ger just nu det bästa oddset till gånger pengarna. Spelbolagen håller därmed som underdog i denna match och det högsta oddset på ger spelbolaget till gånger pengarna.

2-1 seger till Linköping senast

Linköping vann den senaste matchen, den 29 september, i SHL med 2-1 mot Luleå.

Maxa dina vinster med BetOmaten

Är du intresserad av att betta på denna match och även fler matcher så kan du med fördel använda vårt verktyg BetOmaten. Tryck på för att lägga till ett odds och för att kombinera odds från flera spelbolag.

Jämför oddsen och betta på Linköping – Luleå

Vi listar de bästa oddsen på Linköping – Luleå nedan så att du själv kan jämföra vilket spelbolag du bör välja för att vinna så mycket som möjligt på de pengar du satsar.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i SHL

Linköping har gjort 39 mål totalt hemma denna säsong i SHL, ett snitt på 3,55 mål/match.  På hemmaplan har Linköping släppt in 2,18 mål i genomsnitt denna säsongen i SHL.

På de 8 bortamatcher som Luleå spelat denna säsong i SHL har laget gjort 19 mål, vilket ger ett snitt på 2,38 mål per match. På bortaplan har Luleå i genomsnitt släppt in 2,13 mål på de 8 bortamatcher man spelat.

På de 19 matcher Linköping spelat i SHL denna säsong så har laget gjort totalt 51 mål, med ett snitt på 2,68 mål per match. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Linköping ett snitt på 2,26 insläppta mål per match, på de 19 matcher som spelats.

Offensivt har Luleå gjort 2,56 mål per match i SHL på de 18 matcher som spelats under säsongen. Totalt under säsongen i ligan så har Luleå, på 18 spelade matcher, släppt in 2,00 mål i snitt per match.