Linköping – Frölunda 24/1, odds, speltips, livestream

Linköping
vs
Frölunda
2019-01-24 19:00 SHL
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Linköping – Frölunda
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 01-24-2019 19:00

Linköping gästas av Frölunda i SHL den 24 januari med matchstart klockan 19:00.

Speltips Linköping – Frölunda

 På utvalda matcher har vi skrivit speltips som du kan ta del av. Det kostar inget att ta del av våra bettingtips på Linköping-Frölunda eller någon annan match. Är du intresserad av speltips på andra matcher än Linköping-Frölunda så kolla in vår sida med speltips som du hittar i menyn.

Kikar vi på oddsen från spelbolagen så är favorit att utgå med seger och vill du betta till det högsta oddset så gör du det hos till gånger pengarna. Tror du att vinner matchen, trots att spelbolagen favoriserar , så ger det högsta oddset till gånger pengarna.

Linköping fick se sig besegrade av Frölunda i det senaste mötet

Linköping och Frölunda möttes tidigare under säsongen i SHL och det mötet slutade med en seger till Frölunda med 4 mål mot 1.

Maxa dina vinster med BetOmaten

Vårt verktyg BetOmaten är ett ypperlig tjänst som du kan använda för att betta på Linköping – Frölunda. Den fungerar som en oddskorg dit du kan lägga in odds för att kalkylera vart du får bästa avkastning på din insats. Tryck helt enkelt på för att lägga till de bästa oddsen i din oddskorg.

Jämför oddsen nedan

Vi listar de bästa oddsen på Linköping – Frölunda nedan så att du själv kan jämföra vilket spelbolag du bör välja för att vinna så mycket som möjligt på de pengar du satsar.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i SHL

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i SHL så har Linköping ett genomsnitt på 3,55 per match på 11 hemmamatcher som laget spelat. Linköping har totalt släppt in 24 mål på hemmaplan under säsongen som har gått i SHL. På de 11 hemmamatcherna så har Linköping därmed ett snitt på 2,18 insläppta mål per match.

Frölunda har ett facit med 2,80 gjorda bortamål i SHL på de 10 bortamatcher man spelat under säsongen. Frölunda har å sin sida ett bortafacit med 25 insläppta mål under säsongen i SHL.

Per match har Linköping ett snitt på 2,68 gjorda mål, på de 19 matcher som spelats i SHL under säsongen som gått. Linköping har denna säsongen släppt in totalt 43 mål i ligan. Det innebär att på de 19 matcher som spelats så har Linköping 2,26 insläppta mål per match.

Offensivt har Frölunda gjort 2,72 mål per match i SHL på de 18 matcher som spelats under säsongen. Under den gångna säsongen i ligan så har Frölunda släppt in totalt 41 mål. Detta innebär att Frölunda har ett målsnitt på 2,28 insläppta mål totalt under de 18 matcher som spelats under säsongen i SHL.