Örebro – Linköping 20/2, odds, speltips, livestream

Örebro
vs
Linköping
2019-02-20 19:00 SHL
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Örebro – Linköping
Matchfakta och matchinfo

Nedsläpp 2019-02-20 19:00

I SHL kommer Örebro att möta Linköping klockan 19:00 onsdagen den 20 februari.

Speltips Örebro – Linköping

 På de matcher vi tycker är extra intressanta tar vi fram bettingtips som du kan spela på. Det bästa av allt är att det är helt kostnadsfritt att ta av våra rekar på Örebro-Linköping, eller andra matcher, och du väljer helt själv om du ska betta eller inte. Kika in under vår sida om speltips för att betta på någon annan match än Örebro-Linköping.

Jämför vi oddsen från spelbolagen så talar de för en seger till . Är du intresserad av att betta på så ger det mest fördelaktiga bettet till gånger pengarna. Är du intresserad av att betta på , som är nederlagstippade av spelbolagen, så gör du det med fördel hos som ger dig det högsta oddset gånger pengarna.

Använd BetOmaten för att betta på de bästa oddsen

Vårt verktyg BetOmaten är ett ypperlig tjänst som du kan använda för att betta på Örebro – Linköping. Den fungerar som en oddskorg dit du kan lägga in odds för att kalkylera vart du får bästa avkastning på din insats. Tryck helt enkelt på för att lägga till de bästa oddsen i din oddskorg.

Jämför oddsen nedan

Vi listar de bästa oddsen på Örebro – Linköping nedan så att du själv kan jämföra vilket spelbolag du bör välja för att vinna så mycket som möjligt på de pengar du satsar.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i SHL

På de 12 spelade hemmamatcherna under denna säsongen har Örebro gjort totalt 34 mål, ett snitt på 2,83 gjorda mål per match. Under säsongen som har gått har Örebro släppt in totalt 38 mål på 12 matcher som laget spelat på hemmaplan i SHL, det innebär att Örebro släppt in 3,17 mål per match i snitt.

På bortaplan har Linköping denna säsong ett facit med 20 gjorda mål på 11 spelade matcher. Linköping har å sin sida ett bortafacit med 24 insläppta mål under säsongen i SHL.

Under denna säsongen i SHL har Örebro gjort totalt 57 mål på 24 matcher man spelat, vilket ger ett målsnitt på 2,38 mål per match. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Örebro ett snitt på 2,83 insläppta mål per match, på de 24 matcher som spelats.

Offensivt har Linköping gjort 2,60 mål per match i SHL på de 25 matcher som spelats under säsongen. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Linköping släppt in 2,20 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 25 matcher som har spelats.