Luleå – Brynäs 31/1, odds, livestream, speltips

Luleå
vs
Brynäs
2019-01-31 19:00 SHL
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Luleå – Brynäs
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2019-01-31 19:00

Luleå will be visited by Brynäs in SHL on the 31 januari for a match starting at 19:00.

Speltips Luleå – Brynäs

 Missa inte de bettingtips vi tar fram på utvalda matcher. Rekar som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis ska betta på vårt Luleå-Brynäs speltips. Är du intresserad av speltips på andra matcher än Luleå-Brynäs så kolla in vår sida med speltips som du hittar i menyn.

Kikar vi på oddsen från spelbolagen så är favorit att utgå med seger och vill du betta till det högsta oddset så gör du det hos till gånger pengarna. Tror du på en skräll i detta möte och att nederlagstippade utgår med seger, trots att spelbolagen är försiktiga? Då bettar du med fördel hos som just nu ger det bästa och högsta oddset till gånger pengarna.

Använd BetOmaten för att betta på de bästa oddsen

Vårt verktyg BetOmaten är ett ypperlig tjänst som du kan använda för att betta på Luleå – Brynäs. Den fungerar som en oddskorg dit du kan lägga in odds för att kalkylera vart du får bästa avkastning på din insats. Tryck helt enkelt på för att lägga till de bästa oddsen i din oddskorg.

Jämför oddsen och betta på Luleå – Brynäs

Vi hämtar in odds från alla de stora spelbolagen och jämför oddsen i listan nedan för olika bettyper.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i SHL

På de 12 spelade hemmamatcherna under denna säsongen har Luleå gjort totalt 33 mål, ett snitt på 2,75 gjorda mål per match. Under säsongen som har gått har Luleå släppt in totalt 21 mål på 12 matcher som laget spelat på hemmaplan i SHL, det innebär att Luleå släppt in 1,75 mål per match i snitt.

Ser vi till antalet gjorda mål på bortaplan så har Brynäs 21 gjorda mål sammanlagt i de 12 bortamatcher man spelat. Brynäs har å sin sida ett bortafacit med 25 insläppta mål under säsongen i SHL.

På de 24 matcher Luleå spelat i SHL denna säsong så har laget gjort totalt 62 mål, med ett snitt på 2,58 mål per match. Luleå har under säsongen släppt in totalt 46 mål i ligan på de 24 matcher som spelats.

Brynäs har ett facit denna säsongen i SHL med 53 gjorda mål. På de 24 matcher som Brynäs har spelat så har man ett snitt på 2,21 producerade mål framåt per match. Totalt under säsongen i ligan så har Brynäs, på 24 spelade matcher, släppt in 2,58 mål i snitt per match.