Brynäs – Skellefteå 28/2, odds, speltips, streaming

Brynäs
vs
Skellefteå
2019-02-28 19:00 SHL
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Brynäs – Skellefteå
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 02-28-2019 19:00

Torsdagen den 28 februari kommer Brynäs att möta Skellefteå med nedsläpp 19:00 i SHL.

Brynäs – Skellefteå speltips

 På utvalda matcher har vi skrivit rekar som du kan ta del av. Det kostar inget att ta del av våra speltips på Brynäs-Skellefteå eller någon annan match. Är du intresserad av speltips på andra matcher än Brynäs-Skellefteå så kolla in vår sida med speltips som du hittar i menyn.

är favorit i mötet om vi jämför oddsen från spelbolagen och just nu hittar du det mest fördelaktiga oddset hos till oddset . Tror du att vinner matchen, trots att spelbolagen favoriserar , så ger det högsta oddset till gånger pengarna.

Brynäs vann senast lagen möttes

Den 6/10 spelades det senaste mötet mellan Brynäs och Skellefteå i SHL, under denna säsongen, och då var det Brynäs som vann matchen med 3 mål mot 1.

Använd BetOmaten för att betta på de bästa oddsen

Förbättra dina chanser att vinna så mycket som möjligt genom att använda vårt verktyg BetOmaten, för att kombinera odds från flera spelbolag. För att lägga in ett spel i BetOmaten så trycker du på .

Jämför oddsen på Brynäs – Skellefteå

Nedan listar vi oddsen på olika bettyper från flera spelbolag så att du själv kan jämföra hos vilket spelbolag du hittar de bästa oddsen och kan spela på mötet mellan Brynäs och Skellefteå.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i SHL

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i SHL så har Brynäs ett genomsnitt på 2,44 per match på 9 hemmamatcher som laget spelat. Brynäs har totalt släppt in 27 mål på hemmaplan under säsongen som har gått i SHL. På de 9 hemmamatcherna så har Brynäs därmed ett snitt på 3,00 insläppta mål per match.

Under säsongen i SHL har Skellefteå gjort 20 mål på de 8 bortamatcher man spelat. På bortaplan har Skellefteå i genomsnitt släppt in 2,50 mål på de 8 bortamatcher man spelat.

Per match har Brynäs ett snitt på 2,17 gjorda mål, på de 18 matcher som spelats i SHL under säsongen som gått. Under den gångna säsongen har Brynäs ett facit med 50 insläppta mål på de 18 matcher som spelats i ligan. I snitt har Brynäs släppt in 2,78 mål per match.

Per match har Skellefteå i snitt producerat 2,72 mål framåt på de 18 matcher som spelats i SHL. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Skellefteå släppt in 2,39 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 18 matcher som har spelats.