Skellefteå – Färjestad 5/1, odds, speltips, livestream

Skellefteå
vs
Färjestad
2019-01-05 18:00 SHL
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Skellefteå – Färjestad
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 01-05-2019 18:00

I SHL kommer Skellefteå att möta Färjestad klockan 18:00 lördagen den 5 januari.

Speltips Skellefteå – Färjestad

 Är du intresserad av att spela, missa inte de bettingtips vi plockar fram på de matcher vi tycker är extra intressanta. De rekar våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de bettar på ex vårt speltips på Skellefteå-Färjestad eller annan match. Vi publicerar dagligen speltips om du är ute efter att lägga ett bet på på andra möten än Skellefteå-Färjestad.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i SHL

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i SHL så har Skellefteå ett genomsnitt på 2,40 per match på 5 hemmamatcher som laget spelat. Under säsongen som har gått har Skellefteå släppt in totalt 12 mål på 5 matcher som laget spelat på hemmaplan i SHL, det innebär att Skellefteå släppt in 2,40 mål per match i snitt.

På bortaplan har Färjestad denna säsong ett facit med 10 gjorda mål på 5 spelade matcher. Färjestad har å sin sida ett bortafacit med 15 insläppta mål under säsongen i SHL.

På de 10 matcher Skellefteå spelat i SHL denna säsong så har laget gjort totalt 23 mål, med ett snitt på 2,30 mål per match. Skellefteå har denna säsongen släppt in totalt 24 mål i ligan. Det innebär att på de 10 matcher som spelats så har Skellefteå 2,40 insläppta mål per match.

Färjestad har ett facit denna säsongen i SHL med 24 gjorda mål. På de 10 matcher som Färjestad har spelat så har man ett snitt på 2,40 producerade mål framåt per match. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Färjestad släppt in 2,50 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 10 matcher som har spelats.