Skellefteå – Färjestad 26/2, odds, speltips, livestream

Skellefteå
vs
Färjestad
2019-02-26 19:00 SHL
Bästa matchoddsen
1 6.25
X 3.00
2 1.65
Vinstchans
Odds för Skellefteå – Färjestad
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
betway
Bonuserbjudande 100% bonus upp till 1000 kr

Oddsen uppdaterades 2019-01-05 19:26:12. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Nedsläpp 2019-02-26 19:00

Matchstart mellan Skellefteå - Färjestad är vid klockan 19:00 den 26/2.

Speltips Skellefteå - Färjestad

 På vissa matcher plockar vi fram rekar som är fria att använda. De bettingtips våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de bettar på ex vårt speltips på Skellefteå-Färjestad eller annan match. Vi publicerar dagligen speltips om du är ute efter att lägga ett bet på på andra möten än Skellefteå-Färjestad.

Är du intresserad av att betta på mötet mellan Skellefteå och Färjestad så gör du det med fördel hos spelbolaget betway som ger det högsta oddset på favoriten Färjestad till det trevliga oddset 1.65 gånger pengarna. Tror du på en skräll i detta möte och att nederlagstippade Skellefteå utgår med seger, trots att spelbolagen är försiktiga? Då bettar du med fördel hos betway som just nu ger det bästa och högsta oddset till 6.25 gånger pengarna.

Skellefteå vann senast över Färjestad

I SHL möttes Skellefteå och Färjestad tidigare under säsongen, den 5/1, och då var det Skellefteå som utgick med seger med resultatet 4 mål mot 2.

Maxa dina vinster med BetOmaten

Vårt verktyg BetOmaten är ett ypperlig tjänst som du kan använda för att betta på Skellefteå - Färjestad. Den fungerar som en oddskorg dit du kan lägga in odds för att kalkylera vart du får bästa avkastning på din insats. Tryck helt enkelt på för att lägga till de bästa oddsen i din oddskorg.

Jämför oddsen och betta på Skellefteå - Färjestad

Vi listar de bästa oddsen på Skellefteå - Färjestad nedan så att du själv kan jämföra vilket spelbolag du bör välja för att vinna så mycket som möjligt på de pengar du satsar.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i SHL

Skellefteå har gjort 45 mål totalt hemma denna säsong i SHL, ett snitt på 2,81 mål/match.  På de 16 hemmamatcher som Skellefteå spelat denna säsong så har man släppt in 37 mål totalt och per match blir det 2,31 mål i snitt.

Ser vi till antalet gjorda mål på bortaplan så har Färjestad 40 gjorda mål sammanlagt i de 16 bortamatcher man spelat. Färjestad har å sin sida ett bortafacit med 44 insläppta mål under säsongen i SHL.

På de 32 matcher Skellefteå spelat i SHL denna säsong så har laget gjort totalt 88 mål, med ett snitt på 2,75 mål per match. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Skellefteå ett snitt på 2,59 insläppta mål per match, på de 32 matcher som spelats.

Per match har Färjestad i snitt producerat 2,75 mål framåt på de 32 matcher som spelats i SHL. Totalt under säsongen i ligan så har Färjestad, på 32 spelade matcher, släppt in 2,34 mål i snitt per match.