Luleå – Växjö Lakers 14/3, odds, livestream, speltips

Luleå
vs
Växjö Lakers
2019-03-14 19:00 SHL
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Luleå – Växjö Lakers
Matchfakta och matchinfo

Nedsläpp 2019-03-14 19:00

Luleå will be visited by Växjö Lakers in SHL on the 14 mars for a match starting at 19:00.

Luleå – Växjö Lakers speltips

 Missa inte de bettingtips vi tar fram på utvalda matcher. Det bästa av allt är att det är helt kostnadsfritt att ta av våra speltips på Luleå-Växjö Lakers, eller andra matcher, och du väljer helt själv om du ska lägga ett spel eller inte. Vi publicerar dagligen speltips om du är ute efter att satsa på på andra möten än Luleå-Växjö Lakers.

Kikar vi på oddsen från spelbolagen så är favorit att utgå med seger och vill du betta till det högsta oddset så gör du det hos till gånger pengarna. Spelbolagen håller därmed som underdog i denna match och det högsta oddset på ger spelbolaget till gånger pengarna.

Luleå fick se sig besegrade av Växjö Lakers i det senaste mötet

Den 5/1 spelades det senaste mötet mellan Luleå och Växjö Lakers i SHL, under denna säsongen, och då var det Växjö Lakers som vann matchen med 3 mål mot 2.

Använd BetOmaten för att betta på de bästa oddsen

Vårt verktyg BetOmaten är ett ypperlig tjänst som du kan använda för att betta på Luleå – Växjö Lakers. Den fungerar som en oddskorg dit du kan lägga in odds för att kalkylera vart du får bästa avkastning på din insats. Tryck helt enkelt på för att lägga till de bästa oddsen i din oddskorg.

Jämför oddsen och betta på Luleå – Växjö Lakers

Vi hämtar in odds från alla de stora spelbolagen och jämför oddsen i listan nedan för olika bettyper.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i SHL

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i SHL så har Luleå ett genomsnitt på 2,88 per match på 17 hemmamatcher som laget spelat. Under säsongen som har gått har Luleå släppt in totalt 35 mål på 17 matcher som laget spelat på hemmaplan i SHL, det innebär att Luleå släppt in 2,06 mål per match i snitt.

Växjö Lakers har ett facit med 1,88 gjorda bortamål i SHL på de 16 bortamatcher man spelat under säsongen. Bortalaget Växjö Lakers har i genomsnitt släppt in 2,56 mål per bortamatch i SHL.

På de 34 matcher Luleå spelat i SHL denna säsong så har laget gjort totalt 94 mål, med ett snitt på 2,76 mål per match. Luleå har under säsongen släppt in totalt 74 mål i ligan på de 34 matcher som spelats.

Per match har Växjö Lakers i snitt producerat 2,29 mål framåt på de 34 matcher som spelats i SHL. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Växjö Lakers släppt in 2,18 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 34 matcher som har spelats.