bet365

Engelska Ligacupen: Så spelas semifinalerna & de är favoriter

  • Upp till 1500 kr i spelkrediter + 100 gratisspel
  • 1x fastställt spel för att få spelkrediterna
  • Läs mer om Bet365
  • Min. insättning för spelkrediter är 50 kr & gratisspel är 500 kr
  • Max pris, spelrestriktioner, exkluderingar, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.
  • Erbjudandet gäller nya kunder. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter.
Fotboll

Engelska Ligacupen börjar att dra ihop sig och nu är det dags för semifinaler. I veckan lottades vilka som skulle mötas och det blev Southampton mot Newcastle och Nottingham mot Manchester United, fyra lag från Premier League. Vi kikar in spelschemat och hetast oddsen hos bet365.

Kan Southampton skrälla igen?

Anmärkningsvärt är att Manchester City inte tog sig vidare utan blev utslagna av Southampton i kvartsfinalen, som just nu ligger i botten av Premier League. Nu är det nyrika Newcastle som stor för motståndet, ett pånyttfött Newcastle med nya ägare och spelare, som redan nu är på god väg till en efterlängtad titelchans. Och trots Southamptons skalp mot City så talar oddsen från bet365 att Newcastle tar sig vidare till finalen, till låga 1.16. Ett spel på att Southampton återigen överraskar ger just nu oddset 5.00.

United stor favorit mot Nottingham

I det andra mötet så är det uppstickaren Nottingham Forest som ställs mot giganten Manchester United. United är också likt Newcastle pånyttfött med en ny manager, Erik ten Hag, vid rodret. Säsongen inledde dock svagt av United för att på senare tid radat upp segrar i framförallt Premier League och ligger nu i bra position för en topp 4 placering. Även United söker med ljus och lykta efter titel, senast man tog en titel var 2017 vilket inte är godkänt för en storklubb som United ändå är. Senast lagen möttes var strx innan nyår och då tog United en komfortabel 3-0 seger. Bet365 ger just nu låga 1.10 att United reder ut detta dubbelmöte och tar sig vidare till finalen. Ett bet på Forest ger just nu hela 7.00.

United och Newcastle möts i finalen enligt oddsen

För att summera så är Manchester United och Newcastle de två solklara favoriterna att mötas i finalen, till oddset 1.10 respektive 1.16 gånger pengarna hos bet365. Spelbolaget tror att United har störst chans att ro hem titeln till oddset 1.83 och motsvarande spel på Newcastle ger just nu 2.50. Senast de två möttes, i ligan i oktober, blev det oavgjort, 0-0.

Vinnaroddsen på Engelska ligacupen 2023

Odds, spelschema & matcher i Engelska Ligacupen 2022/2023
Odds & favoriter att vinna Engelska Ligacupen 2022/2023 hos bet365 den 13 januari 2023

Till bet365

Spelschema för semifinalerna i Engelska Ligacupen

I ligacupen spelas semifinalerna i bäst av två matcher. Det första mötet kommer att spelas den 24 januari och returen den 31 januari. Notera att avsparkstiderna är än så länge preliminära.

24/1 20:45 Southampton – Newcastle

24/1 20:45 Nottingham – Man United

31/1 20:45 Newcastle – Southampton

31/1 20:45 Man United – Nottingham

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 13 januari, 2023