Eto?o och Messi sänkte Real

Inför helgen varnade vi för ett ”nytt” Real Madrid under nye tränaren Juande Ramos. Och visst var varningen befogad, även om Barcelona vann med 2-0.

Real Madrid hade det mesta att vinna inför lördagens El Clasicó. Skadedrabbat och hårt kritiserat åkte man till Camp Nou för att möta ett harmoniskt Barca som imponerat stort i höst.

Barcelona vann visserligen matchen med 2-0, efter två sena mål av Samuel Eto?o och Lionel Messi, men Real Madrid visade ändå att man är tillbaka på rätt spår efter en tung tid.

Inte ens en vecka efter tränarbytet visade Juande Ramos att han redan hunnit sätta sin prägel på laget och hade Royston Drenthe förvaltat sitt friläge tidigare i matchen kunde resultatet blivit ett annat.

Nu ska det dock sägas att Barcelona var det bättre laget, framförallt i den första halvleken då man ägde boll och satte press på gästerna. Segern innebär att Barca nu är tolv poäng före Real i tabellen och stora favoriter att vinna La Liga.

:Betfair: har oddset 1,15 på att Barca vinner La Liga. Real betalar nu hela 18,50 ggr pengarna som andrahandsfavorit. I övrigt ger Villarreal 25,00, Sevilla 34,00, Valencia 36,00 och Atletico Madrid 38,00 hos :Betfair:.

Drömmål av Zlatan
Även i Serie A spelades en mycket het match när Juventus hemmaslog Milan med 4-2 i jakten på ledande Inter. Men Juve tog inte in några poäng på Inter, som också de vann med 4-2. Detta efter att Zlatan dominerat stort med två mål och en klackassist mot ett Chievo som bjöd oväntat bra motstånd.

:Ladbrokes: ger just nu 1,33 på Inter som vinnare av Serie A. Andrahandsfavorit är Milan till oddset 5,50. Juventus ger 6,00 pengarna hos samma spelbolag.

Se höjdpunkterna från Barcelona-Real Madrid
Se Zlatans uppvisning mot Chievo