Euro Hockey Tour: Tjeckien – Sverige

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

Tre Kronor har redan säkrat sin andra raka Euro Hockey Tour när i den föregående omgången besegrade Tjeckien med 7-2. Nu sk lagen återigen mötas i den sista omgången av turneringsserien och oddsen är återigen på Sveriges sida.

Matchstart: 19:20
TV: TV12
Livestream: C More Play

Intressanta spel Odds
Matchodds (1-X-2): 2,60 – 4,50 – 2,20
Att vinna (1-2): 2,05 – 1,72
Över/under 4,5 mål: 1,62 – 2,15

Odds från betway >

Euro Hockey Tour har varit en succé även detta år för Sveriges del, vilket båda gott inför det kommande VM:et som drar igång i början av maj.

I kväll ska den sista matchen i årets Euro Hockey Tour spelas, en match som är betydelselös för turneringen då Tre Kronor redan säkrat titeln då man besegrade Tjeckien senast med hela 7-2. Även om matchen är betydelselös för lagens placering i tabellen så är den inte betydelselös då det är den sista tävlingsmatchen inför Ishockey-VM. VM-lagen är ännu inte uttagna och givetvis är det många spelare i dessa två lag som gärna vill visa att de har i VM att göra, speciellt för spelare som exempelvis Patrick Cehlin och Robert Rosén.

Kikar vi dock på oddsen är de jämna, trots Sverige utskåpning senast. Ett spel hos betway ger just nu 2,60 på att Tjeckien får revansch och oddset 2,20 på att Sverige återigen utgår med seger.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 29 april, 2016