Euro Hockey Tour: Tjeckien – Sverige

Tre Kronor har redan säkrat sin andra raka Euro Hockey Tour när i den föregående omgången besegrade Tjeckien med 7-2. Nu sk lagen återigen mötas i den sista omgången av turneringsserien och oddsen är återigen på Sveriges sida.

Matchstart: 19:20
TV: TV12
Livestream: C More Play

Intressanta spelOdds
Matchodds (1-X-2):2,60 – 4,50 – 2,20
Att vinna (1-2):2,05 – 1,72
Över/under 4,5 mål:1,62 – 2,15

Odds från betway >

Euro Hockey Tour har varit en succé även detta år för Sveriges del, vilket båda gott inför det kommande VM:et som drar igång i början av maj.

I kväll ska den sista matchen i årets Euro Hockey Tour spelas, en match som är betydelselös för turneringen då Tre Kronor redan säkrat titeln då man besegrade Tjeckien senast med hela 7-2. Även om matchen är betydelselös för lagens placering i tabellen så är den inte betydelselös då det är den sista tävlingsmatchen inför Ishockey-VM. VM-lagen är ännu inte uttagna och givetvis är det många spelare i dessa två lag som gärna vill visa att de har i VM att göra, speciellt för spelare som exempelvis Patrick Cehlin och Robert Rosén.

Kikar vi dock på oddsen är de jämna, trots Sverige utskåpning senast. Ett spel hos betway ger just nu 2,60 på att Tjeckien får revansch och oddset 2,20 på att Sverige återigen utgår med seger.