Europa Conference League: Odds på grupperna & så går det för Djurgården

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Europa Conference League odds

Nu är det dags för gruppspel i Europa Conference League. Vi ger dig de bästa oddsen på alla grupperna och kommande matcherna. Givetvis med fokus på Djurgården som har tagit sig till gruppspelet.

Djurgården har en bra chans i grupp F enligt oddsen

Europa Conference League har inte lika hög status som Europa League och Champions League. Men trots det så finns det anledning att hypa turneringen något extra i år då Djurgården har tagit sig till gruppspelet där de ställs mot Shamrock Rovers, Molde och Gent i grupp F. En långt ifrån omöjlig uppgift för ett Djurgården som har en stark säsong i ryggen och som även slåss i toppen av Allsvenskan.

Oddsen från Unibet håller Gent som klara favoriter att gå vidare. Men därefter är det jämna odds på Molde och Djurgården som spelas till 1.75 respektive 1.85 gånger pengarna. Djurgården inleder turneringen genom att möta Shamrock Rovers, gruppens svagaste lag, på bortaplan och vid seger kan man skaffa sig en bra position direkt.

Vem vinner Europa Conference League?

De lag som väntas slåss om titeln i turneringen är Villareal, West Ham och Fiorentina. Dock är det till höga odds då Villareal spelas till 5.50, West Ham till 7.50 och Fiorentina till hela 10.00 gånger pengarna. Mycket beror givetvis på vilka lag som halkar ned från Europa League.

Odds på gruppspelet i Europa Conference League

Grupp A

Grupp B

Grupp C

Grupp D

Grupp E

Grupp F

Grupp G

Grupp H

Vinnare

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 7 september, 2022