Europa League: 0-0 försäkring hos Expekt

  • Gratisspel upp till 1500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Expekt
  • Över 20 år i branschen.
  • Svenskgrundat.
  • Stort utbud & bra odds.

I kväll är det som bekant matcher i Europa League och spelar du på mötena hos Expekt så kan du få upp till 500 kronor tillbaka om matcherna du spelat på slutar 0-0 under ordinarie speltid.

Om du är intresserad av att spela på kvällens möten i Europa League så gör du det med fördel hos spelbolaget Expekt, som ger dig upp till 500 kronor tillbaka om matchen skulle sluta 0-0.

För att ta del av erbjudandet så måste du första och främst anmäla dig. Efter du har anmält dig till erbjudandet så letar du upp de matcher du är intresserad av och spela på antingen rätt resultat, halvtid/fulltid, 1X2 eller båda lagen gör mål.

Sen är det bara att hålla tummarna att ditt spel går in eller att matchen i alla fall slutar 0-0. Skulle matchen slut 0-0 så får du upp till 500 kronor tillbaka i bonuspengar.

Bonuspengarna måste omsättas sex gånger till oddset 2,00 eller högre och på spel med minst tre utgångar som ex 1-X-2 men inte 1-2.

Läs mer om erbjudandet hos Expekt

Detta är en kampanj som Expekt kommer att fortsätta med och gälla för varje match i turneringen ända fram till Europa League-finalen!

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 20 mars, 2014