Europa League: Dagens semifinaler med de bästa oddsen

Det ser ut som att Porto kommer att ta den första platsen i Europa League?finalen. Med en 5?1 vinst hemma kommer de att gästa Villareal med ett rejält övertag. Det protugisiska mötet mellan Braga och Benfica är däremot en jämnare historia, där Benfica har med sig 2?1 när de gästar Braga. En spännande afton kommer det att bli för Europa League?semifinalerna.

Villareal mot Porto

Porto har ett stort övertag när de gästar Villareal nu i kvällens semifinal i Europa League. Med en 5?1 ledning ser det ut som att Porto har biljetter till finalen i sin hand. Villareal gjorde ingen dålig match senast, men Portos offensiv knäckte dem.

Det kommer troligtvis att bli en jämn match. Villarreal måste verkligen gå för fullt samtidigt som Porto inte vill gå bort sig. Förra matchen så böt lagen chanser men Porto var vassare, frågan är hur det kommer att bli i kväll. Porto har inte direkt sin styrka i defensiven och brukar hålla ett högt försvarsspel med offsidefällor.

Oddsen är jämna och det bästa oddset för en hemmaseger till Villareal hittar du hos :888sport:, :titanbet: och :unibet: till 2.60 gånger pengarna. En vinst till Porto hittar du hos 2.63 hos :ladbrokes:.

Gula kort

Villarreal: Diego López, José Catalá, Borja Valero
Porto: Helton, Hulk, Fernando

Braga mot Benfica

Det helportugisiska mötet mellan Sporting Braga och Benfica ser ut att bli jämn. Förra mötet slutade med en vinst till Benfica, som nu spelar på bortaplan. Det betyder att ett mål för hemmalaget Braga gör att matchen går till förlängning. Skulle dock Benfica få in en balja måste Braga göra tre mål för att nå finalen, eftersom mål på bortaplan räknas som mer värdefullt än ett mål på hemmaplan.

Braga måste således hålla tätt för att inte hamna i en ytterst dålig sits och Braga är favoriter på hemmaplan till 2.83 gånger pengarna hos :betfair:. En bortavinst till Banfica hittar du hos :ladbrokes: till 2.63 gånger pengarna.

Gula kort

Braga: Pablo Aimar
Benfica: Alberto Rodríguez, Miguel Garcia, Vandinho

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 5 maj, 2011