Europa League: Inför sextondelsfinalerna – de är favoriter

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Fotboll arena

I Europa League är det nu dags för slutspelet. Ett slutspel som inleds med sextondelsfinaler, med en rad storklubbar där flera har flyttats ned från Champions League. Vi ger dig hela spelschemat och tar samtidigt en koll på vinnaroddsen redan nu.

Spelschemat för sextondelsfinalerna

Den match som sticker ut i sextondelsfinalerna är framförallt mötet mellan Manchester United och Barcelona. United blev ”bara” tvåa i sin grupp i turneringen, och kommer nu att möta Barcelona som floppade i Champions League-gruppspelet.

Även Juventus, som har en tung säsong bakom sig, finns bland lagen i sextondelsfinalerna efter en misslyckat CL-gruppspel. De ställs nu mot Nantes där de är storfavorit att vinna.

Sevilla mot PSV är också en match som kittlar lite extra. Sevilla har varit framgångsrika i turneringen genom åren men nederländska storlaget ska man inte räkna bort.

Klicka dig vidare på varje match för att jämföra oddsen och för mer matchinfo.

Första mötena

Returerna

Vinnaroddsen på Europa League

Det är som sagt många storlag i Europa League och förutom ovanstående så går även Arsenal in i turneringen i nästa runda, det vill säga i åttondelsfinalerna. Med den fördelen så är det just nu Arsenal som också är vinnarfavorit, men till höga 5.00 gånger pengarna. Därefter är det just Barcelona, Manchester United och Juventus som hamnar högt upp i Unibets vinnarlistan som du ser nedan.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 16 februari, 2023