Europa League-kvalet: AIK – Shirak

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

AIK gästas av Shirak när det dags av den andra omgången av Europa League-kvalet att dra igång. De senaste matcherna har AIK imponerat och är stor favorit mot Shirak.

Matchstart: Torsdag 19:00
TV: Viasat Fotboll
Livestream: Viaplay
Odds (1-X-2): 1,16 – 12,00

Spela hos betway

AIK har verkligen imponerat den senaste tiden. I returen mot Vaasa, i den första omgången av Europa League-kvalet, så vann man med hela 4-0 på hemmaplan och i helgen så krossade man dessutom Sundsvall med 4-1, också det hemma på Friends Arena. I kväll gästas AIK av det armeniska fotbollslaget Shirak men denna gång är det inte Friends Arena som gäller utan Tele2 Arena men frågan är om det kommer att göra någon skillnad med tanke på AIKs galna form.

Goitom och Bangura i målform

AIK är inne i ett stim just nu och efter att Nabil Bahoui, lagets främsta målskytt, lämnat AIK har framförallt Henok Goitom höjt sig och gjort fyra av de åttan målen på de två senaste matcherna. Även Mohamed Bangura är i målform och nätade mot både Sundsvall och Vaasa. Målskörden från AIK och framförallt Bangura och Goitom båda gott inför kvällens viktiga möte mot Shirak.

Både Stamatopoulos och Ishizaki med i truppen mot Shirak

Ordinarie målvakten Patrik Carlgren är fortfarande skadad men andremålvakten Kyriakos Stamatopoulos är nu tillbaka i laget efter en sejour med landslagsspel med Kanada. Dessutom är nyförvärvet, och hemvändaren, Stefan Ishizaki med i truppen mot Shirak, men frågan är om det blir så mycket spel för Ishizaki nu när AIK verkligen hittat en vinnande spel.

AIK är klar oddsfavorit

Kikar vi på oddsen är AIK given favorit, vilket man bör vara mot detta Shirak. Ett spel på AIK som vinnare ger låga 1,16 gånger pengarna hos betway samtidigt som spelbolaget get hela 12,00 om Shirak skulle ta en överraskande seger.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 15 juli, 2015