Europa League-kvalet: Elfsborg – Lahti

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Elfsborg gjorde precis som AIK och kryssade 2-2 borta mot sin finska motståndare Lahti i första mötet i Europa League-kvalet. Elfsborg är ett starkt hemmalag som inte förlorat hemma denna säsongen och oddsen talar för en säker seger i kvällens retur mot Lahti på Borås Arena.

Matchstart: 18:00
TV:
Livestream:
Odds (1-X-2): 1,40 – 4,40 – 6,00

Spela hos Unibet

På Lahden Stadion blev det 2-2 mellan Elfsborg och Lahti i det första mötet mellan lagen i Europa League-kvalet, ett resultat som Elfsborg är nöjda med även fast man givetvis gärna hade utgått med seger. 2-2 ger Elfsborg möjlighet att avgöra på hemmaplan i kvällens retur och gå vidare till den andra omgången även vid ett oavgjort resultat 0-0 eller 1-1. Plastgräset på Borås Arena ger som bekant Elfsborg alltid en extra fördel mot gästande lag som vanligtvis spelar på naturgräs.

Elfsborg går in i kvällens match med ett kryss och Lahti med en seger

Elfsborg kommer till denna match med en mer eller mindre ordinarie trupp utan några större avbräck. Efter det första mötet mot Lahti blev det ytterligare en 2-2 för Elfborg borta mot Falkenberg. Lahti vann sitt möte i Veikkausliiga mot Seinajoen med 1-0 hemma.

Elfsborg klar oddsfavorit

Kikar vi på oddsen från spelbolaget Unibet är det Elfsborg som är given favorit till oddset 1,40 samtidigt som ett spel på en Lahti-seger get 6,00 gånger pengarna. Precis som i mötet mellan AIK och Vasaa är ett spel på ett oavgjort resultat intressant och i mötet mellan Elfsborg och Lahti ger ett krys 4,40 hos Unibet.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 9 juli, 2015