Europa League-kvalet: Elfsborg – Randers

  • 1000 kr gratisspel
  • Minsta odds: 1.80
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

I kväll ska Elfsborg tar emot Randers i en mycket intressant retur i Europa League-kvalet. Randers var det bättre laget i den första matchen men i kväll är hemmastarka Elfsborg klar favorit.

Matchstart: 17:55
TV:
Livestream: elfsborg.se
Odds (1-X-2): 1,80 – 3,60 – 4,40

Spela hos Unibet

Underhållande första möte

Det första mötet mellan Randers och Elfsborg i Europa League-kvalet var en underhållande match med flera heta målchanser. Randers borde dock ha nätat minst en gång men Elfsborgs målvakt Kevin Stuhr Ellegaard var omutbar och blev stor matchhjälte när matchen slutade 0-0. Elfsborg lyckades inte skapa lika många målchanser som Randers och hade bara ett skott på mål mot Randers fem.

Elfsborg starka hemma

0-0 i det första mötet var Elfsborg givetvis nöjda med då de är otroligt starka på hemmaplan, vilket de visade i den föregående kvalomgången när de krossade Lahti med hela 5-0 på Borås Arena.

Det som ger Randers en klar fördel är att de går vidare även vid ett oavgjort resultat om matchen slutar 1-1 eller vid fler mål än så.

Elfsborg klar favorit i returen

Kikar vi på oddsen inför returen talar de nu för en klar Elfsborgs-fördel trots att Randers var mycket bättre i det första mötet. Ett spel på en seger till Elfsborg ger oddset 1,80 gånger pengarna hos Unibet medan ett spel på Randers ger hela 4,40 gånger pengarna.

Returen spelas under tisdagskvällen

Returen mellan Elfsborg och Randers kommer att spelas redan under tisdagskvällen, med avspark 17:55, och inte på torsdagen då övriga matcher i kvalet spelas.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 21 juli, 2015