Europa League-kvalet: Odd BK – Elfsborg

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

Elfsborg har ett 2-1 övertag mot Odds BK inför kvällens retur på bortaplan i Europa League-kvalet. Elfsborg går vidare vid ett oavgjort resultat och kikar vi på oddsen är det ett jämnt möte vi har att se fram emot.

Matchstart: 19:00
TV: –
Livestream: elfsborg.se
Odds (1-X-2): 2,66 ? 3,25 ? 2,62

Odds från betway

Att avgöra på hemmaplan och kryssa på bortaplan har varit Elfsborgs signum genom detta kval och mot Lahti blev det först 2-2 borta och sedan 5-0 hemma och mot Randers 0-0 borta och 1-0 hemma. Denna gång har Elfsborg dock med sig ett 2-1 resultat i bagaget när man gästa Odds BK på bortaplan och återigen räcker det med ett oavgjort resultat för att ta sig vidare. Elfsborg är som bekant ett bättre hemmalag än bortalag men det som är en rejäl fördel för Boråslaget är att Skagerack Arena också har konstgräs, ett underlag som Elfsborg behärskar ypperligt bra efter alla år på underlaget i Borås Arena.

Efter det första mötet så har Odd tagit en säker 6-3 seger mot Mjondalen i den norska ligan samtidigt som Elfsborg tog tre viktiga poäng hemma mot Halmstad i Allsvenskan då man vann med 2-0.

Oddsen talar för en oviss utgång

Kikar vi på oddsen från spelbolagen väntas en otroligt jämn retur och spelbolaget betway ger 2,66 gånger pengarna gör en seger till Odds och 2,62 gånger pengarna om Elfsborg vinner matchen. Ett oavgjort resultat ger 3,25 gånger pengarna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 6 augusti, 2015