Europa League-kvalet: Odd BK – Elfsborg

Elfsborg har ett 2-1 övertag mot Odds BK inför kvällens retur på bortaplan i Europa League-kvalet. Elfsborg går vidare vid ett oavgjort resultat och kikar vi på oddsen är det ett jämnt möte vi har att se fram emot.

Matchstart: 19:00
TV: –
Livestream: elfsborg.se
Odds (1-X-2): 2,66 ? 3,25 ? 2,62

Odds från betway

Att avgöra på hemmaplan och kryssa på bortaplan har varit Elfsborgs signum genom detta kval och mot Lahti blev det först 2-2 borta och sedan 5-0 hemma och mot Randers 0-0 borta och 1-0 hemma. Denna gång har Elfsborg dock med sig ett 2-1 resultat i bagaget när man gästa Odds BK på bortaplan och återigen räcker det med ett oavgjort resultat för att ta sig vidare. Elfsborg är som bekant ett bättre hemmalag än bortalag men det som är en rejäl fördel för Boråslaget är att Skagerack Arena också har konstgräs, ett underlag som Elfsborg behärskar ypperligt bra efter alla år på underlaget i Borås Arena.

Efter det första mötet så har Odd tagit en säker 6-3 seger mot Mjondalen i den norska ligan samtidigt som Elfsborg tog tre viktiga poäng hemma mot Halmstad i Allsvenskan då man vann med 2-0.

Oddsen talar för en oviss utgång

Kikar vi på oddsen från spelbolagen väntas en otroligt jämn retur och spelbolaget betway ger 2,66 gånger pengarna gör en seger till Odds och 2,62 gånger pengarna om Elfsborg vinner matchen. Ett oavgjort resultat ger 3,25 gånger pengarna.