Europa League-kvalet: Qarabag – IFK Göteborg

  • 100% upp till 1000 kr
  • Omsättningskrav 8x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Bethard
  • Nylanserad hemsida
  • Snabba uttag
  • Grymma odds

I kväll ska returen mellan Qarabag – IFK Göteborg avgöras i play-off till Europa League, en match med mycket på spel för båda lagen. IFK Göteborg har med sig 1-0 från det första mötet och är favoriter att gå vidare.

Matchstart: 20:45
TV: Viasat Sport Premium
Livestream: Viaplay

Intressanta spel Odds
Matchodds (1-X-2): 1,47 – 3,85 – 7,50
Att gå vidare (1-2): 2,10 – 1,58
Över/under 2,5 mål: 2,30 – 1,54
Att båda lagen gör mål ja/nej:  2,50-1,46

Odds från bethard >

IFK Göteborg stod för en bra insats på hemmaplan i det första mötet mot Qarabag i play-off till Europa League. Det blev till slut en 1-0 till IFK Göteborg mot ett Qarabag som knappt bjöd på en chans att kvittera. En seger var givetvis viktigt för IFK Göteborg i det första mötet men 1-0 kan vara lite i underkant då Qarabag är mycket starkare hemma och det kommer bli oerhört tufft för Göteborg i kvällens retur.

Efter det första mötet så har både Qarabag och Göteborg spelat match i de inhemska ligorna. Qarabag vann över Neftchi Baku med klara 3-0 medan Göteborg förlorade borta mot Hammarby med 0-2.

I Göteborg är Gustav Engvall fortfarande skadad men har förutom det en ordinarie trupp att tillgå.

Att besegra Qarabag hemma har varit en tuff uppgift för många lag genom åren och kikar vi på oddsen från bethard så tror de inte på en seger till Göteborg, även om det ändå kan räcka för avancemang. Ett spel på att Qarabag vinner matchen ger låga 1,47 hos spelbolaget som samtidigt ger 1,58 gånger pengarna på att Göteborg går vidare. Så det är tudelat.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 25 augusti, 2016