Europa League-kvalet: Randers – Elfsborg

Elfsborg har en svårt uppgift när man gästar Randers i Europa League-kvalet i kväll. Elfsborg har två oavgjorda bortamatcher den senaste tiden och kikar vi på oddsen väntas ett ovisst möte.

Matchstart: 18:00
Odds (1-X-2): 2,60 – 3,20 – 2,80

Odds från Mybet

I dubbelmötet mot Lahti, i den föregående omgången av Europa League-kvalet, så fick Elfsborg först med sig 2-2 borta, efter lite om och men, för att sedan spela ut det finska laget på hemmaplan då man vann med hela 5-0.

Oavgjorda bortamatcher för Elfsborg

Mot Randers kan historien mycket väl upprepa sig. Elfsborg brukar vara om bäst på hemmaplan och de senaste två matcher på bortaplan har slutat oavgjort, senast mot Falkenberg i Allsvenskan och Lahti dessförinnan.

Viktig seger mot Häcken senast i Allsvenskan

Elfsborg går man i detta möte med en otroligt skön hemmaseger mot Häcken, 1-0, som innebär att man är fortsatt med i toppen av Allsvenskan tillsammans med IFK Norrköping och IFK Göteborg.

Randers vidare i kvalet på ett övertygande sätt

Randers går även de in i detta möte med en klar seger i den föregående omgången av Europa League-kvalet med totalt 4-0 mot Santa Julia från Andorra, ett inte allt för betungande uppdrag för det danska laget.

Jämna odds med Randers som knapp favorit

Kikar vi på oddsen inför detta möte är de jämna. Spelbolaget Mybet ger 2,60 för en hemmaseger till Randers och 2,80 om Elfsborg tar tre poäng. Ett återigen oavgjort resultat på bortaplan för Elfsborg ger 3,20 gånger pengarna hos spelbolaget.