Europa League: Liverpool – Rubin Kazan

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

I kväll tar Liverpool emot Rubin Kazan på Anfield i Europa League. Det blir den nya Liverpool-tränaren Jürgen Klopps första match mot Anfield och oddsen talar för en säker seger.

Matchstart: 21:05
TV: EuroSport 2
Matchodds (1-X-2): 1,40 – 4,50 – 9,00
Över/under 2,5 mål: 1,80 – 1,90
Att båda gör mål ja/nej: 1,90 – 1,80

Odds från betway

I helgen gjorde Jürgen Klopp debut som tränare för Liverpool när laget spelade 0-0 mot Tottenham, en match som mycket väl kunnat sluta med mål åt båda hållen. Man såg dock direkt att Klopp har lyckats sätta en viss prägel på Liverpool , med den ökända ”Gegenpressing” taktiken, och man visade upp ett stabilare försvarsspel och intensivare offensiv än tidigare.

Många skador stör Klopps planer

Det som dock hämmar Klopps planer är alla skador i laget. Christian Benteke, Roberto Firmino and Dejan Lovren missade alla helgens möte mot Tottenham och är tillbaka i träning men det är mycket osäkert om någon av dem kan starta mot Kazan. Vad som är säkert är att den viktiga anfallaren Daniel Sturridge ännu inte är helt frisk och man ställer honom utanför laget i denna match och att även trion Jordan Henderson, Jon Flanagan och Jordan Rossiter missar mötet. Sedan tidigare är det även klart att både Danny Ings och Joe Gomez är långtidsskadade och kommer att missa stora delar av säsongen.

Viktiga poäng för båda lagen

Klopp tar över ett Liverpool som har två oavgjorda matcher så här långt i grupp B i Europa League. Än är det ingen panik för engelskmännen då man placerar sig på en andra plats i gruppen, trots att man bara skrapat ihop två poäng, bakom ledande Sion. Kvällens motståndare Rubin Kazan har bara ett poäng och åtfinns på jumboplatsen i gruppen, vilket innebär att kvällens match har stor betydelse för Kazan.

Oddsen talar för en säker Liverpool-seger

Trots alla skador och trots att det är Klopps andra match som tränare för Liverpool så tror spelbolagen för en säker seger till Liverpool. Ett spel hos betway ger låga 1,40 gånger pengarna på att Liverpool vinner mötet och hela 9,00 om Kazan tar  tre viktiga poäng.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 22 oktober, 2015