Europa League: Malmö FF nederlagstippat

Malmö FF har en svår uppgift framför sig när de möter favoriten, AZ Alkmaar, i Europa League-gruppspelet. Malmö har haft svårt med målskyttet den senaste tiden medan AZ Alkmaar har 17-0 i målskillnad. Således tror spelbolagen på en seger till det Holländska topplaget.

I AZ Alkmaars uppställning hittar vi som bekant svenskarna Rasmus Elm och Pontus Wernbloom, som båda målade i den senaste matchen mot Vitesse där de vann med 4-0. Malmö har däremot en oavgjord och en förlust i de senaste två matcherna och inga mål blev det heller.

På pappret har AZ Alkmaar ett mycket bättre lag och har också en formkurva som pekar uppåt, medan Malmö FF har en nedåtgående trend. Så det är inte så konstigt att Malmö är nederlagstippade. AZ bör ta en enkel seger på hemmaplan i detta möte, tyvärr för svensk del.

Spelbolagen ger höga odds för en vinst till Malmö FF och hos :betfair: ger hela 10.45 vid en vinst. En vinst till hemmalaget, AZ Alkmaar, så har :redbet: det höögsta oddset till 1.34 gånger pengarna.

Matchfakta

Start: 21:05
TV: Tv4 Sport

De bästa oddsen för AZ Alkmaar – Malmö FF i Europa League

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 15 september, 2011