Europa League: Manchester United – Liverpool

Veckans höjdpunkt är definitivt kvällens möte på Old Trafford när Manchester United tar emot Liverpool i Europa League. Liverpool har en 2-0 ledning efter det första mötet och nu måste United vända på steken kikar vi dock på oddsen så är Liverpool stor favorit.

Matchstart: 21:05
TV: Kanal 9

Intressanta spelOdds
Matchodds (1-X-2):2,55  – 3,30 – 2,80
Att vinna (1-2):1,80 -1,95
Att gå vidare (1-2):5,70 – 1,10
Över/under 2,5 mål:2,15 – 1,70
Att båda lagen gör mål ja/nej:1,75 – 1,95

Odds från Mybet >

Manchester United har ikväll en tuff uppgift när man ska försöka vända ett 0-2 underläge mot Liverpool. Det första mötet dominerades totalt av ett Liverpool som kunde och kanske borde gjort fler än de två mål man fick in.

United har inte direkt lyckats slipa på formen sedan det första mötet mot Liverpool då man i helgen bara fick med sig ett 1-1 resultat hemma mot West Ham.

Liverpool har kunnat vila sina spelare och hålla all fokus på denna retur då helgens planerade möte mot Chelsea i Premier League blev uppskjutet.

Givetvis kommer kvällens möte på Old Trafford bli helt annorlunda för Uniteds del än bortamatchen på Anfield. Det är inte helt omöjligt för United att på hemmaplan hämta upp ett 0-2 underläge och utjämna till 2-2. Men Liverpool har en stor psykologisk fördel då ett mål i kväll skulle tvinga United att göra hela fyra mål för att kunna gå vidare, ett uppgift som på förhand nästan känns omöjlig med tanke på Uniteds skrala målskörd den senaste tiden.

Kikar vi på oddsen inför denna match är de ändå hyfsat jämna. Ett spel hos Mybet på en United-seger ger oddset 2,55 och ett spel på Liverpool 2,80 gånger pengarna. Mybet tror dock att målen från det första mötet kommer att ge en så stor fördel att man ger låga 1,10 gånger pengarna på att Liverpool kommer att gå vidare och hela 6,00 om det blir United som tar en plats i kvartsfinalen.