Europa League: Manchester United – Midtjylland

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

På torsdagen har vi en spännande retur mellan Manchester United – Midtjylland i Europa League-sextondelsfinalen. Midtjylland chockade United i den första matchen och frågan är om de kan göra det igen, med oddsen emot sig.

Matchstart: 19:00
TV: Kanal 9

Intressanta spel Odds
Matchodds (1-X-2): 1,22 – 5,75 – 15,00
Att gå vidare: 1,40 ? 2,87
Över/under 2,5 mål: 1,66 – 2,10
Att båda lagen gör mål ja/nej:  2,40 ? 1,50

Odds från betway >

Det första sextondelsfinalen i Europa League mellan danska Midtjylland och den engelska giganten Manchester United slutade med en överraskande dansk 2-1 seger, ett segerresultat som mycket väl kunde blivit större än så. På torsdagen denna vecka ska nu returen spelas men denna gång i Manchester och på Old Trafford.

Kan United samla sig inför returen?

United har inte direkt övertygat den senaste tiden även om man drog i med en 3-0 seger i helgens möte mot division 3-laget Shrewsbury. Under Louise van Gaals ledning så har United verkligen blandat och gett och man vet egentligen inte var man har dem eller vad man kan förvänta sig av detta lag.

United har en lång skadelista

Det som verkligen är oroande är United ENORMA skadelista med hela tio spelare, som bland annat Wayne Rooney, Bastian Schweinsteiger och Marouane Fellaini. Lägg därtill att målvakten David de Gea, som varit en av Uniteds bästa spelare, fortfarande är osäker till spel.

Trots alla skador kommer United ställa upp med en mycket bättre elva än vad Midtjylland kan ställe upp med och borde ändå kunna vinna detta, speciellt nu på hemmaplan. Hemma på Old Trafford är United otroligt starka i europaspel med nio matcher utan förlust, varav sju vinster, och lägg därtill att United aldrig förlorat hemma mot ett danskt motstånd.

Oddsen talar för en säker seger till United

Kikar vi på oddsen så tror spelbolagen också på en säker seger till United och betway ger låga 1,22 gånger pengarna på en seger under torsdagen och oddset 1,40 om de kvalificerar sig vidare. Ett spel på att Midtjylland återigen vinner ger hela 15,00 gånger pengarna och ett oavgjort resultat efter full tid ger oddset 5,75.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 24 februari, 2016