Europa League: Midtjylland – Manchester United

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

Midtjylland har en tuff uppgift när man möter Manchester United i Europa League-sextondelsfinalen och oddsen talar för att United vinner kvällens första möte.

Matchstart: 19:00
TV: Kanal 9

Intressanta spel Odds
Matchodds (1-X-2): 6,25 – 3,80 – 1,57
Att gå vidare: 6,00 – 1,16
Över/under 2,5 mål: 1,80 – 2,00
Att båda lagen gör mål ja/nej:  1,90 ? 1,80

Odds från betway >

Det ser inte ut som att Manchester United kommer att sno åt sig en Champions League-plats i Premier League denna säsongen och när en plats till Champions League nu ligger potten i årets Europa League har man nu siktet på att vinna turneringen. Först ut i slutspelet, i sextondelsfinalen, är mötet mot danska Midtjylland och oddsen talar för att United tar sig enkelt vidare och betway ger låga 1,16 gånger pengarna vid ett avancemang för United.

Det som talar emot United är lagets svaga bortaform. United har två bortamatcher utan seger och förlorade senast mot Sunderland med 1-2 samtidigt som Midtjylland vann hemma mot Horsens med 4-2. Men United har en starkare trupp och när man nu tar denna turnering på större allvar så ska man bara gå vidare. Och trots att det är bortaplan som gäller i kväll för United så ger betway låga 1,57 gånger pengarna för att United utgår med seger och tar ett fast grepp om en plats i åttondelsfinalen.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 18 februari, 2016