Europa League: Odds på grupperna & så går det för Malmö FF

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Europa League odds

Inför gruppspelet känns Europa League något hetare detta år. Lag som Arsenal, Roma och Manchester United deltar i gruppspelet och även Malmö FF. Vi kollar in de senaste oddsen från Unibet på alla de åtta grupperna, på de kommande matcherna och givetvis på vilket lag som väntas ta hem CL-platsen.

Tuff grupp för Malmö FF – men inte omöjlig

Europa League-gruppspelet är för oss svenskar otroligt intressant med tanke på att Malmö FF har tagit sig dit och kommer att ställas mot Braga, Royale Union Saint­-Gilloise och Union Berlin i grupp D. En tuff grupp, vilket även oddsen från Unibet talar för. Braga och Union Berlin är favoriter att ta sig vidare från gruppen till oddset 1.50. Men Unibet ger Malmö FF ändå en chans och spelas till 2.50, vilket är en viktad vinstchant på nära 18% att ta sig vidare.

Malmö inleder gruppspelet på hemmaplan när de tar emot Braga, den 8 september med avspark 18:00. Malmö är inte favorittippat till oddset 3.50 men som vi vet har MFF dräpt många storlag förut på hemmaplan.

Vem vinner Europa League och CL-platsen?

Vem som vinner Europa League är alltid svårt att pricka in. Men det är inte helt otänkbart att det blir någon av de två giganterna Arsenal eller Manchester United. Med en CL-plats i potten och en inhemsk liga som blir allt konkurrenskraftig är detta en turnering som båda gärna vill lägga i troféskåpet. Arsenal är just nu knapp favorit till oddset 4.00 medan ett spel på United ger 5.00 gånger pengarna.

Ronaldo är en given kandidat om skytteligan

Vem som vinner skytteligan känns nästan givet på förhand. Cristiano Ronaldo får sparsamt med speltid i Premier League för United men väntas få en större roll i Europaspelet, något han är erkänt bra på även om det inte är Champions League det gäller denna gång. Hos Unibet toppar Ronaldo vinnarlistan för flest mål, dock till höga oddset 5.00, och delar denna topplats med Arsenals nya målfarliga anfallare Gabriel Jesus.

Se de hetaste oddsen på Europa League grupperna nedan. Notera att oddsen och matcherna kommer att uppdateras löpande.

Oddsen på gruppspelet i Europa League

Grupp A

Grupp B

Grupp C

Grupp D

Grupp E

Grupp F

Grupp G

Grupp H

Vinnare

Skytteligan

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 7 september, 2022