Europa League: Rio Ave – Elfsborg

I kväll är Rio Ave klar favorit i play-off-returen till Europa League på hemmaplan mot Elfsborg. Oddsen är höga på en Elfsborg-seger och nu krävs en bragd likt den Malmö gjorde mot Salzburg under gårdagens avgörande play-off till Champions League.

Matchstart: 21:00
TV: TV12
Odds (1-X-2): 1,80 – 3,30 – 5,00  (William Hill)

Elfsborg har en tuff retur i kväll borta mot Rio Ave i play-off:et till Europa League. Elfsborg har dock med sig en 2-1 ledning efter det första mötet men det innebär också att Rio Ave går vidare vid en 1-0 seger, samma utgångsläget som Malmö FF hade i gårdagens match mot Salzburg.

Kollar vi på oddsen är också Elfsborg under dogs i kväll. Ett spel på en Elfsborg-seger ger hela 5,00 gånger pengarna samtidigt som ett spel på Rio Ave 1,80 gånger pengarna hos William Hill.

Rio Ave är ett bra hemmalag och bra defensivt lag, dock hade man det svårt mot Elfsborgs fröjdiga offensiv i det första mötet. Samtidigt är Elfsborg oftast bäst hemma och det är därmed mycket som talar för att rio Ave kan ro hem detta, även om vi givetvis hoppas på att Elfsborg kan täppa till och håll 0-0 för att på så vis gå vidare.