Europa League: Spännande returer i kvällens kvartsfinaler

I dagens Europa League har vi fyra kvartsfinalsreturer som ska avgöras och kollar man på oddsen kommer det att bli oerhört spännande om vilka lag som tar sig vidare till semifinalerna.

Rubin Kazan – Chelsea

Det först mötet i Europa League för kvällen kommer att spelas mellan Rubin Kazan och Chelsea. Chelsea har med sig 3-1 efter det första mötet men att möta Rubin Kazan på deras hemmaplan är inte det enklaste, vilket bland annat Inter fick känna på i gruppspelet. Kollar man på oddsen från William Hill är det ett jämnt möte att vänta och spelbolaget ger oddset 2,70 gånger pengarna oavsett vinnare.

Basel – Tottenham

Ett annat engelskt storlag som har en tuff bortamatch är Tottenham efter 2-2 hemma mot Basel. Tottenham kommer att få klara sig utan storstjärnan Gareth Bale, som skadade sig i det första mötet, vilket är ett stort avbräck. Kollar man på oddsen från William Hill är det Basel som har fördel i kvällens möte och spelbolaget ger oddset 2,30 vid en seger för hemmalaget Basel och 2,80 gånger pengarna om Tottenham trots allt går segrande ur kvällens batalj.

Lazio – Fenerbahce

Det lag som är störst favorit att vinna sin match i kväll är italienska Lazio, som tar emot Fenerbahce. Dock är det Fenerbahce som är i ledning efter det första mötet, som man vann med 2-0. Lazio är trots det favorit att vinna på hemmaplan i kväll till 1,80 gånger pengarna hos William Hill.

Newcastle – Benfica

I kvällens fjärde möte så har Newcastle en tuff uppgift när de tar emot Benfica hemma på St James Park. Newcastle ligger under med 1-3 efter det första mötet och måste förbättra sitt spel avsevärt, jämfört med det första mötet, om man ska vända detta. Oddsen talar dock för en seger till gästerna till oddset 2,30 gånger pengarna. Ett spel på hemmalaget Newcastle som vinnare ger 3,00 gånger pengarna hos William Hill.

Oddsen inför kvällens returer i Europa League

1 X 2
18:00 Rubin Kazan   –   Chelsea (1-3) 2,70 3,10 2,70
21:05 Lazio   –   Fenerbahce (0-2) 1,80 3,50 4,50
21:05 Newcastle   –   Benfica (1-3) 3,00 3,40 2,30
21:05 Basel   –   Tottenham (2-2) 2,30 3,60 2,80

Oddsen hittar du hos William Hill

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 11 april, 2013