Europa League: Spännande semifinaler

  • 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Överskottet går till goda ändamål.
  • Spelbolaget på Åland sedan 1966.

Veckan har bjudit på två högklassiga matcher i Champions League, men än är inte fotbollsveckan över. Ikväll har vi två spännande semifinaler i Europa League att se fram emot och som alltid har vi de senaste oddsen från spelbolagen.

21:05 Atlético Madrid – Valencia

TV: Tv4 Sport

I den ena semifinalen har vi ett helspanskt möte mellan Atlético Madrid – Valencia, två lag som slåss om topplaceringar i den inhemska La Liga. Om man kolla på de fyra senaste mötena lagen emellan så har det varit oerhört jämnt, med fördel till Valencia som vunnit två av fyra. Trots det så håller Paf hemmalaget Atlético Madrid som favorit till 2,05 gånger pengarna. Ett spel på bortalaget Valencia skulle därmed ge 3,60 gånger pengarna hos spelbolaget.

Inbördes möten i La Liga
2012-02-05 21:30 Atlético Madrid – Valencia 0 – 0
2011-09-10 22:00 Valencia – Atlético Madrid 1 – 0
2011-02-12 18:00 Atlético Madrid – Valencia 1 – 2
2010-09-22 22:00 Valencia – Atlético Madrid 1 – 1

Gå till Paf för att spela >

< ?php $bet_obj_array = array(53161); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?>

21:05 Sporting Lissabon – Athletic Bilbao

Athletic Bilbao gjorde det som alla trodde var en omöjligt, att slå ut storlaget Manchester United. Athletic Bilbao vann i två raka matcher och imponerade med en frejdig anfallsfotboll som United hade otroligt svårt att värja sig mot. Ikväll möter Bilbao portugisiska Sporting Lissabon som även de imponerade när de slog ut Manchester City i kvartsfinalen. Så vi har två segervissa lag som möts och det ska bli mycket intressant att se hur detta kommer att arta sig. Och om man kolla på oddsen från spelbolaget Paf så väntas det att bli ett oerhört jämnt möte. Hemmalaget Sporting Lissabon är dock knapp favorit till 2,60 gånger pengarna.

Gå till Paf för att spela >

< ?php $bet_obj_array = array(53159); include('oddsjamforelse/templates/odds_match.php'); ?>

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 19 april, 2012