Eurovision: Favoriterna i semifinal 1

I kväll drar Eurovision Song Contest igång då den första semifinalen ska avgöras i Globen i Stockholm. 18 bidrag ska bli 10 och Ryssland är storfavorit att vinna den första semifinalen.

Så var det dags för Eurovision att dra igång för detta år. Sverige är som bekant värd för tävlingen detta år då Måns Zelmerlöv tog hem tävlingen i fjol med bidraget ”Heroes”. Eurovision kommer att arrangeras av Globen i Stockholm och vi kan räkna med en minst lika färgsprakande fest som när Malmö var värd 2013.

I kvällens första semifinal har vi några solklara favoriter som väntas ta sig vidare, i alla fall om vi kikar på oddsen från Unibet. Ryssland är en förhandsfavorit att vinna hela tävlingen och givetvis också kvällens första semifinal med bidraget ”You Are The Only One” och därefter har vi Armeniens bidrag ”LoveWave” som topptippad favorit.

Om vi går efter oddsen så Malta, Tjeckien, Azerbajdzjan, Nederländerna, Kroatien, Ungern och Island favoriter hos Unibet att ta sig vidare. Men därefter så är oddsen jämna på vilket bidrag som tar den tionde och sista platsen.

Vilka bidrag tror du kommer att ta sig vidare till finalen?

Här kan du läsa mer om den första semifinalen med alla bidragen, oddsen och startordningen

Är du intresserad av att betta så hittar du Unibets Eurovision-odds här