Eurovision: Nederländerna stor favorit i finalen

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Eurovision - odds, Sverige och favoriterna

Efter gårdagens Eurovision-semifinal så kan vi konstatera att oddsen inte har skiftat år rätt håll för Sverige. Tvärtom har oddsen är mer cementerat Nederländerna som den stora favoriten i finalen samtidigt som oddsen på Sverige har ökat, rejält.

Trots ett bra insats av John Lundvik så spelade det ingen roll. Nederländerna är fortsatt den stora favoriten och spelbolaget Unibet har nu sänkt oddsen ytterligare på favoriten. Ett spel på bidraget ”Arcade” ger nu låga 1,75 gånger pengarna.

Sveriges bidrag med John Lundvik har tappat mark rejält hos spelbolaget som nu ger hela 11,00 gånger pengarna, från tidigare runt 4,50. Sverige bidrag har dessutom tappat en placering och Australien har seglat upp som andrahandsfavorit hos spelbolaget till oddset 7,00.

Schweiz har seglat upp bakom Sverige som en konkurrent på riktigt. Och där bakom skuggar Italien och Azerbajdzjan i oddslistan.

Här bettar du hos Unibet

Kan Sverige skrälla?

Vad tror du kan Sverige trots Unibets dystra prognos skrälla sig till en seger än då? Det som talar lite till Sveriges fördel är att våra nordiska grannar Island, Danmark och Norge också tagit sig till finalen. Och där har Sverige ofta extra poäng att hämta.

Finalen avgörs på lördag med start 21:00. Och som alltid är det i SVT1 du följer tävlingen.

Här kan du läsa mer om Eurovision & kolla in oddsen >

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 17 maj, 2019